Shqipëria e Gjeneratës Tjetër
 • Preambul

  Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të ndërtojmë Shqipërinë e shekullit XXI.

  Preambul
 • Integrimi në Bashkimin Evropian
  Integrimi në Bashkimin Evropian

  Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të përbëjnë përparësinë e veprimit politik të shumicës së re.

 • Shqipëria Evropiane, në rajon dhe në botë

  Programi ynë qeverisës për politikën e jashtme synon të rritë cilësinë dhe të përshpejtojë ritmin e procesit të integrimit në Bashkimin Evropian, besueshmërinë në rajon dhe strukturat euro-atlantike. 

  Shqipëria Evropiane, në rajon dhe në botë
 • Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë
  Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë

  Qeveria angazhohet për të rikthyer besimin e publikut në një Shqipëri më të sigurt, ku forca e ligjit vlen për të gjithë në mënyrë të barabartë, në përmbushje dhe respekt të të drejtave dhe lirive themelore të njeriut.

 • Zhvillimi Ekonomik

  Do të ndërtojmë me urgjencë “profilin” apo “portretin” e ekonomisë shqiptare të dy dekadave në vazhdim, të identifikuar nëpërmjet disa sektorëve prioritarë si energjia, turizmi, bujqësia dhe agroindustria, arsimi dhe shërbimet.

  Zhvillimi Ekonomik
 • Shërbimet Publike
  Shërbimet Publike

  Ne jemi zotuar se shërbimet publike nuk do të varen nga xhepi, por nga nevoja. Shërbime për të gjithë, shërbime cilësore e në përputhje të plotë me standardet evropiane. 

   

Kryeministria nëpërmjet Imazheve dhe Videove
Nis Konferenca Kombëtare Antikorrupsion - Paneli 1
Nderim atyre që dhanë jetën për ne
GJATE NDERTIMIT (1940 - 1941)
PER NJE EKONOMI DINAMIKE DHE TE INTEGRUAR
DITA E PARE NE KRYEMINISTRI
ALEANCA PER SHQIPERINE EUROPIANE
NJE FILLIM I RI DREJT NJE ENDRRE TE VJETER
NUK KEMI FITUAR PER TE NDARE, POR PER TE BASHKUAR
Për një ekonomi dinamike dhe të integruar
Kryeministri Rama pret Presidentin e Maqedonisë Ivanov
Për rilindjen që duam ne kemi nevojë për të gjithë
Foto
Për tejkufinjtë e gjeneratës tjetër
Bashkëpunimi Shqipëri-Kosovë, një epokë e re
Puna për Rilindjen nuk do të reshtë asnjë minutë
DEKLARATË PËR SHTYP MBI REAGIMIN NDËRKOMBËTAR PËR SITUATËN NË SIRI
Kërkoni të gjitha fotot dhe videot, të kategorizuara sipas temave, datave dhe formateve:
Shkruaj Mesazh

Kontakto me Kryeministrin

Shkruaj Mesazh

Reportazhe Eksklusive

Dokumentarë

Reportazhe Eksklusive

Për Gazetarët

Hapësira Mediatike

Për Gazetarët

Raport publik

300 Ditë

Raport publik

Edi Rama Blog

 • NJË AXHENDË PËR SHQIPËRINË EUROPIANE

  Me 23 Qershor 1 milion vullnete u bashkuan si pika të qarta ndryshimi që formësonin vijën ndarëse mes shumë të shkuarave dhe një të ardhmeje të përbashkët. Të ardhmen e një Shqipërie ku burimet e paçmuara të vendit janë në shërbim të mirëqënies të secilit prej qytetarëve të tij. Të ardhmen e një Shqipërie ku [...] më shumë
 • JA E VERTETA E ARMEVE KIMIKE

  Në 11 shtatorin e saposhkuar, kur i’u drejtova parlamentit për programin e qeverisë së re, e nisa fjalën time me tragjedinë e kullave binjake dhe barbarinë e regjimit vrastar në Siri. Ishte koha kur armët kimike të Asadit kishin bërë një kërdi që tronditi botën dhe çdonjërin nga ne po ashtu. Shtetet e Bashkuara, Franca, [...] më shumë