Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave për situatën e emergjencës

Postuar më: 7 Dhjetor 2019

Fjala e Kryeministri Edi Rama: Duke parë të gjithë pasqyrën e situatës aktualisht dhe të gjitha ndërveprimet e kryera, besoj që kjo është mbledhja e fundit që bëjmë në kushtet e jashtëzakonshmërisë. Në vijim do të fokusohemi tek z...


Nder dhe përgjegjësi marrja e Kryesisë së OSBE për vitin 2020

Postuar më: 6 Dhjetor 2019

Bratislavë, Sllovaki, fjala e Kryeministrit Edi Rama me rastin e marrjes nga Shqipëria të Kryesisë së OSBE-së për vitin 2020: A nuk është vërtetë e mrekullueshme? Shqipëria do të marrë zyrtarisht më 1 Janar Presidencën e OSBE-s, sakt...


Postuar më: 6 Dhjetor 2019

Tërmeti 6.4M i datës 26 nëntor shkaktoi 51 viktima dhe mbi 900 të plagosur, duke lënë pas qytete dhe fshatra të dëmtuar rëndë, përfshi edhe dy qytetet më të mëdha të vendit, kryeqytetin Tiranë dhe Durrësin. Të dhënat paraprake flas...


Gati skema e pagesës 100% të qerave të apartamenteve për familjet e dëmtuara nga tërmeti

Postuar më: 6 Dhjetor 2019

Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave për situatën e emergjencës së fatkeqësisë natyrore. Fjala e Kryeministri Edi Rama:  Me kalimin e buxhetit dje, në parim, dua ta përsëris që kemi në dispozicion një fond domethënës...


Program buxhetor i veçantë për Rindërtimin

Postuar më: 5 Dhjetor 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancë plenare në Kuvend: Duke ndjekur diskutimet këtu, dëgjova që flitej për Japoni e për OECD-në, por, në fakt, meqë jemi në një situatë të jashtëzakonshme, dëshiroj të ndaj me ju nevojën që në...


Falenderim i posaçëm inxhinieres Luljeta Bozo

Postuar më: 5 Dhjetor 2019

Kryeministri Edi Rama ka mirëpritur sot në zyrën e tij inxhinieren Luljeta Bozo, e cila u kthye në shëmbëlltyrën e profesionistit që jo vetëm përcolli në studio televizive me qartësi e argumente shkencore, të fituara falë një eksperien...


BE: Në krah të Shqipërisë edhe për rindërtimin

Postuar më: 5 Dhjetor 2019

Komunikimi me mediat i Kryeministrit Edi Rama dhe Komisionerit europian për Menaxhimin e Krizave, Janez Lenarčič, pas vizitës në disa pika të goditura prej tërmetit: Komisioneri Janez Lenarčič: Unë do të flas në anglisht, kjo për arsye...


Në pranverë hapen të gjitha kantieret e rindërtimit

Postuar më: 5 Dhjetor 2019

Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave për situatën e emergjencës së fatkeqësisë natyrore. Fjala e Kryeministri Edi Rama: Pasqyra e situatës aktualisht paraqitet më pozitive në raport me nevojat imediate, po përmirësohet ...


Situata e emergjencës, mbledhja e jashtëzakonshme e qeverisë

Postuar më: 4 Dhjetor 2019

Fjala e plotë e drejtuesit qendror të Zyrës Operacionale për Menaxhimin e Fatkeqësisë Natyrore Faleminderit zoti zëvendëskryeministër! Atëherë përgjatë një përmbledhje të situatës pas ditës dhe natës së mbrëmshme, në lidhje me s...


R I SH P A LL E T N J O F T I M P Ë R A P L I K I M

Postuar më: 3 Dhjetor 2019

R I SH P A LL E T N J O F T I M P Ë R A P L I K I M PËR POZICIONIN E DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË INSTITUTIT TË STATISTIKAVE (INSTAT) Mbështetur në fjalinë e fundit, të pikës 10, të vendimit nr.669, datë 7.11.2018, të Këshillit të Mi...


Platforma shqipëriaqëduam.al në dispozicion të banorëve të prekur nga tërmetet

Postuar më: 3 Dhjetor 2019

Takimi me koordinatorët e Zyrës së bashkëqeverisjes. Fjala e Kryeministrit Edi Rama: Besoj ishte e domosdoshme të bënim një ndryshim strategjik, për të adresuar sa më mirë këtë situatë. Duke qenë se ju jeni ekipi më i lëvduar nga pop...


Situata e emergjencës, mbledhja e jashtëzakonshme e qeverisë

Postuar më: 3 Dhjetor 2019

Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave për situatën e emergjencës së fatkeqësisë natyrore. Fjala e Kryeministri Edi Rama: Mirëmëngjes! Pas një dite të gjatë dhe intensive dje, është bërë një punë shumë voluminoze ng...


Takim në Qendrën e Emergjencave Durrës me investitorë dhe ndërtues të pallateve të banimit

Postuar më: 2 Dhjetor 2019

Takimi i Kryeministrit Edi Rama në Qendrën e Emergjencave Durrës: Kryeministri Edi Rama: Disa gjëra që nesër duhet të jenë në tavolinë: Lista e investitorëve, të cilët kanë ndërtuar pallate që janë me dëme, por janë nga pikëpamja...


Situata e emergjencës, mbledhja e jashtëzakonshme e qeverisë

Postuar më: 2 Dhjetor 2019

Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave për situatën e emergjencës së fatkeqësisë natyrore. Fjala e Kryeministri Edi Rama: Sot miratojmë dy projektvendime si fillim, për një trajtim të posaçëm financiar të lidhur me fatk...


Situata e emergjencës, mbledhja e jashtëzakonshme e qeverisë

Postuar më: 1 Dhjetor 2019

Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave për situatën e emergjencës së fatkeqësisë natyrore. Fjala e Kryeministri Edi Rama:  Së pari, doja të prekja një aspekt themelor të kësaj situate, që ka të bëjë me barrën e madhe...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët