Edi Rama
Kryeministër
Erion Braçe
Zëvendëskryeministër
Olta Xhaçka
Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme
Bledi Çuçi
Ministër i Brendshëm
Anila Denaj
Ministër i Financave dhe Ekonomisë
Belinda Balluku
Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë
Evis Kushi
Ministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë
Etilda Gjonaj
Ministër i Drejtësisë
Niko Peleshi
Ministër i Mbrojtjes
Elva Margariti
Ministër i Kulturës
Milva Ekonomi
Ministër i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
Arben Ahmetaj
Ministri i Shtetit për Rindërtimin
Ogerta Manastirliu
Ministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
Blendi Klosi
Ministër i Turizmit dhe Mjedisit
Pandeli Majko
Ministër i Shtetit për Diasporën
Eduard Shalsi
Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes
Elisa Spiropali
Ministër i Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin

Preambul

Nuk ka kush dyshim se rruga pa kthim e Shqipërisë është vetëm europiane dhe qeverisja e katërvjeçarit 2017-2021, do të ketë në qendër të vëmendjes zbatimin e plotë të Reformës në Drejtësi, për të krijuar një shoqëri në themel të së cilës qëndron e drejta, merita dhe vlerat qytetare, sociale e profesionale të çdo individi, të një shoqërie solidare me shtresat në nevojë, të një shoqërie që në bosht ka drejtësinë sociale.

Institucione të tjera
Edi Rama Blog