Video

Takim i frytshëm me Ndihmës Sekretaren e Shtetit Victoria Nuland Kryeministri Edi Rama zhvilloi një takim me Ndihmës Sekretaren e Shtetit për Çështje të Evropës dhe Euroazisë Victoria Nuland, ku u diskutua mbi marrëdhëniet midis Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara. Zonja Nuland, e shoqëruar në takim dhe nga zoti Filip Reeker Zëvendës Ndihmës Sekretar i Shtetit, uroi Kryeministrin Rama për fitoren e thellë në zgjedhjet e 23 qershorit, si dhe suksese në detyrën e re.

27 Shtator 2013