Hapim listat që çdo qytetar të zgjedhë jo vetëm partinë, por edhe deputetin që do

Postuar më: 30 Korrik 2020

Fjala e kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Së pari, dëshiroj të shpreh kënaqësinë për formën e jashtëzakonshme fizike të zotit Alimadhi, gjë që besoj është një dëshmi e punës së shkëlqyer të mjekëve dhe të...


Do respektojmë Venecian dhe në 30 korrik votojmë ndryshimet kushtetuese

Postuar më: 27 Korrik 2020

Kryeministri Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Mund t’ju informoj mbi raportin, se Komisioni i Venecias ka nënvizuar jo një, por një sërë shkeljesh të Presidentit të Republikës. Janë të shkruara, e zeza mbi të bardhë. Një ser...


Vota e sotme provë e madhe e qëndrimit të Partisë Socialiste në krah të shqiptarëve, pa dallim partish e anësish politike

Postuar më: 23 Korrik 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Duke e përsëritur apelin për të gjithë ata që na ndjekin, për domosdoshmërinë e mbajtjes së maskave në mjedise të mbyllura dhe duke shprehur keqardhjen për disa, të cilë...


Tirana 24 orë ujë, rehabilitohet rrjeti hidrik nga ujëmbledhësi deri në impiantin e Bovillës

Postuar më: 16 Korrik 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama pas inspektimit të digës së Ujëmbledhësit të Bovillës: Përshëndetje të gjithëve! Më vjen mirë që jemi sot këtu! Kërkoj ndjesën e të gjithëve për ta nisur jo me ujin, por me maskat, për t’u kujtua...


Në Kuvend, për procesin e Reformës Zgjedhore

Postuar më: 16 Korrik 2020

Fjala e Kreministrit Edi Rama në seancën plenare të Kuvendit: Maska është tanimë e detyrueshme në ambiente të mbyllura dhe nuk është aspak e domosdoshme në mjedise të hapura. Me këtë rast përfitoj që t’iu përgjgjem edhe të gjithë...


Memorial për Holokaustin në Tiranë

Postuar më: 9 Korrik 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në përurimin e Memorialit të Holokaustit, në Parkun e Liqenit në Tiranë: Është kënaqësi e madhe dhe personale për mua që sot të jem këtu, i pranishëm në realizimin e një dëshmie të prekshme të ndosht...


Transformim urban historik nga rrënojat e tragjedisë së 26 nëntorit

Postuar më: 7 Korrik 2020

“Kombinati”, një prej zonave më të prekura në Tiranë nga tërmeti i 26 nëntorit, shumë shpejt do të transformohet në një prej poleve më atraktive të kryeqytetit. Kryeministri Edi Rama, sëbashku me kryetarin e Bashkisë së Tiranës, ...


Drejt marrëveshjes me konsensus politik dhe dinjitet institucional

Postuar më: 2 Korrik 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Unë besoj që për sa më takon dhe për sa na takon, jemi përpjekur gjatë gjithë kësaj kohe që ta shprehim respektin për nevojën e konsensusit duke mos ndarë ata që janë ja...


Çelet gara për projektin madhor të infrastrukturës kombëtare Milot – Fier

Postuar më: 1 Korrik 2020

Një tjetër projekt madhor i infrastrukturës rrugore, ai i segmentit Milot-Fier, pjesë e Korridorit Adriatiko-Jonian ka çelur zyrtarisht sot garën për ndërtimin e atij që pritet të jetë një aks me standardet më të larta europiane sa i p...


Yura Corporation, pas investimeve në 12 shtete nis punën edhe në Shqipëri

Postuar më: 26 Qershor 2020

Reformat e qeverisë dhe vëmendja e shtuar ndaj investitorëve kanë dyfishuar stokun e investimeve të huaja në Shqipëri. Kryeministri Edi Rama së bashku me ministren e Financave dhe Eknomisë, Anila Denaj inauguruan sot fabrikën më të re në...


Kryesimi i OSBE nga Shqipëria – Fjala në Konferencën Vjetore të Rishikimit të Sigurisë, 2020

Postuar më: 23 Qershor 2020

Fjala e Kryetarit të Radhës së OSBE, Kryeministrit Edi Rama në Konferencën Vjetore të Rishikimit të Sigurisë, 2020: -Faleminderit shumë zoti Ambasador! Të nderuar shkëlqesi, zonja dhe zotërinj, Më lejoni t’u përshëndes të gjithëve ...


Tuneli i Llogarasë, një vepër strategjike për turizmin në rivierën e Jonit

Postuar më: 19 Qershor 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në shpalljen e garës ndërkombëtare për projektin inxhinierik të Tunelit të Llogarasë: Më vjen shumë mirë që jemi përsëri këtu për një tjetër projekt me rëndësi strategjike, që është Tuneli i Lloga...


Prezantimi i Kryenegociatorit për Zhvillimim e Negociatave për antarësimin e Shqipërisë në BE, ambasadorit Zef Mazi

Postuar më: 18 Qershor 2020

Prezantimi i Kryenegociatorit për Zhvillimim e Negociatave për antarësimin e Shqipërisë në BE, ambasadorit Zef Mazi: Kryeministri Edi Rama: Përshëndetje të gjithëve! Në radhë të parë më lejoni të falenderoj ambasadorin, Zotin Soreca, ...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare

Postuar më: 18 Qershor 2020

E ndoqa me pezmatim këtë interpelancë, jo se është e para, por sepse faktikisht duke u përgatitur për të folur për raportin e progresit të BE-sw, siç është detyrimi në agjendën e sotme, përsëri po mendoja lidhur me një debat që bë...


Komunikim publik i Kryeministrit Edi Rama mbi situatën e Covid19

Postuar më: 16 Qershor 2020

Është e kotë të përsëris se sa herë ju kam thënë që Covid-i është një armik i padukshëm dhe se sa shumë u shtuan zërat tuaj se kjo është lojë politike, ky është konspiracion ndërkombëtar, këtë e bëja unë se jam diktator, au...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët