Bashkëqeverisja, incentiva të reja në luftën kundër korrupsionit

Postuar më: 18 Shtator 2019

Takimi i Kryeministrit Edi Rama me koordinatorët e Zyrës së Bashkëqeverisjes dhe qytetarë që kanë marrë zgjidhje të problemeve të tyre nga platforma e bashkëqeverisjes shqipëriaqëduam.al: Kryeministri Edi Rama: Mirëdita të gjithëve! ...


Viti i ri shkollor, me më shumë shkolla të rindërtuara nga e para

Postuar më: 16 Shtator 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në shkollën e rindërtuar nga themelet “Servete Maçi” në Tiranë, në nisjen e vitit të ri shkollor:   Përshëndetje të gjithëve.  Së pari, vërtetë meritojnë një falënderim të veçantë prindërit q...


51 mijë shqetësime qytetarësh tek Shqipëriaqëduam.al

Postuar më: 11 Shtator 2019

Takim i Kryeministrit Edi Rama me qytetarë që kanë gjetur zgjidhje për problemet e tyre në Platformën e Bashkëqeverisjes Shqipëriaqëduam.al: Kryeministri Edi Rama: Përshëndetje të gjithëve dhe shumë faleminderit për praninë tuaj! Sot...


Shërbimet elektronike e ardhmja

Postuar më: 4 Shtator 2019

Kryeministri Edi Rama: Mirëdita të gjithëve! Sot rimarrim ciklin e platformës së bashkëqeverisjes, e cila ka vazhduar natyrisht çdo ditë, funksionoi edhe gjatë periudhës së pushimeve dhe më vjen shumë mirë të them që janë mesatarisht...


Paligjshmëria fiskale te karburantet në kufijtë e krimit, para drejtësisë çdo përgjegjës

Postuar më: 10 Gusht 2019

Komunikim me gazetarët i zëvendëskryeministrit Erjon Braçe: Në radhë të parë, do të doja t’ju shprehja mbështetjen politike, por edhe ekzekutive të gjitha trupave të Tatimeve, Doganave, Policisë së Shtetit, veçanërisht sektorit kund...


Arapaj, ku u vendos një tjetër gur i veçantë në kurorën e agroturizmit shqiptar

Postuar më: 10 Gusht 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e hapjes së Vinea Resort & Spa, Arapaj, Durrës: Mirëmbrëma të gjithëve! Është realisht një kënaqësi, se zakonisht në raste të tilla fillohet me fjalën kënaqësi, por në këtë rast ë...


Më shumë përkushtim, përulësi dhe komunikim me njerëzit

Postuar më: 30 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e betimit të Këshillit të ri Bashkiak të Tiranës: Të nderuar përfaqësues dhe përfaqësuese të kryeqytetit në Këshillin Bashkiak! Të nderuar deputetë dhe deputete të pranishme! I nderuar kr...


“Smile Albania”, 500 të rinj të punësuar për t’i dhuruar buzëqeshje sezonit turistik

Postuar më: 16 Korrik 2019

Fjala përshëndetëse e Kryeministrit Edi Rama në nisjen e edicionit të dytë të projektit “Smile Albania”: Së pari ju kërkoj shumë ndjesë për vonesën time, të jeni të sigurt që nuk ishte vonesë udhëheqësish por thjeshtë një pam...


Informaliteti nuk do të tolerohet më tutje!

Postuar më: 15 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin e zhvilluar në Kryeministri me drejtuesit e Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve:   Së pari, për fat të keq, situata politike thirrjet e vazhdueshme kundër shtetit, lëvizja e përgjithshme antis...


Fshati Lin, një qendër tërheqëse për agroturizmin

Postuar më: 13 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në bujtinën e Naum Bicit, një nga shtëpitë e shumta të kthyera në bujtina në fshatin Lin të Pogradecit: Shumë faleminderit për mikpritjen! Më vjen shumë mirë që erdhëm këtu dhe këtë herë për të par...


Kompania prestigjioze Yura Corporation në Shqipëri

Postuar më: 12 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Fier, ku kompania jugkoreane “Yura Corporation” nisi sot ndërtimin e stabilimentit për prodhimin e pjesëve teknologjike të autoveturave, investim prej 13 milionë eurosh, që do punësojë mbi 1000 persona: ...


Reformë e thellë ligjore e strukturore e Mbrojtjes Civile

Postuar më: 10 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projektligjit “Për Mbrojtjen Civile”: Mirëdita të gjithëve! Faleminderit Ministrisë së Mbrojtjes për pikat e shiut që plotësojnë skenografinë e këtij eventi për Mbrojtjen Civile, e cil...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama përpara Kuvendit për shkarkimin e Ilir Metës si President i Republikës

Postuar më: 8 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama përpara Kuvendit për shkarkimin e Ilir Metës si President i Republikës:    “Kurrë mos e ndalo kundërshtarin që po gabon”, – thotë Napoleon Bonaparti. Por sot, ne nuk jemi mbledhur këtu të ndalo...


Policia e Shtetit, trupa profesioniste në shërbim të qytetarëve

Postuar më: 2 Korrik 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama para trupës drejtuese të Policisë së Shtetit: I nderuar Ministër, I nderuar zoti Drejtor i Përgjithshëm Policisë së Shtetit, Të nderuar drejtues të Policisë së Shtetit dhe të pranishëm, faleminderit! Fale...


Për ndryshimet e reja në Kodin Penal kundër dhunës e dhunuesve

Postuar më: 20 Qershor 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend: “Haxhi Qamiloida, një nga kujtimet më të turpshme të rrugëtimit historik shqiptar ka qenë më e  keqe seç është kujtuar dhe më e rrezikshme se çdo mund të përfytyrohej.  Nëse 100  vjet më...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët