Piramida e botës së re digjitale

Postuar më: 25 Prill 2019

Fjala Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projektit për rijetësimin e Piramidës: Duhet të ketë qenë besoj rreth 15 vjet më parë, kur unë i kam bërë një pyetje Vinit, lidhur me Piramidën. Isha kryetar i Bashkisë dhe më mundonte shu...


Platforma dhe qytetarët, një ndërveprim çdo ditë e më i suksesshëm

Postuar më: 24 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin e përjavshëm me qytetarët  që kanë gjetur zgjidhje përmes platformës së bashkëqeverisjes: Mirëdita! Mirë se keni ardhur dhe faleminderit për mundimin për të na ndihmuar edhe sot si në çdo javë të b...


110 mijë studentë sondazh online mbi cilësinë e mësimdhënies

Postuar më: 19 Prill 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në lançimin e Sondazhit Kombëtar të Studentëve 2019 mbi cilësinë e mësimdhënies: Nuk dua të zgjatem, se, ndoshta është më me vlerë që cilido qoftë në këtë sallë që ka pyetje, apo që ka opinione pë...


Vendimi i parlamentit holandez, asnjë implikim të drejtpërdrejtë në lëvizjen e lirë të shqiptarëve

Postuar më: 18 Prill 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Më duket e udhës që t’i kthehem vendimit të parlamentit holandez, por duke e parë atë nga sfondi i një feste absurde që u zhvillua në oborrin e opozitës në Tiranë, si rez...


Integrimi Europian, Shqipëria i ka plotësuar të gjitha detyrat për të çelur negociatat për anëtarësim në BE

Postuar më: 11 Prill 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Vetëm pak ditë më parë, në Komisionin e politikave të jashtme të Parlamentit Europian, Komisioneri Hahn theksoi pa asnjë ekuivok se Shqipëria ka ecur përpara në mënyrë t...


Kryeministri Edi Rama me studentët në ambientet e rindërtuara të konvikteve

Postuar më: 11 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama në Qytetin Studenti, me studente të godinave 28/29 ku kanë përfunduar punimet e rindërtimit në ambientet e përbashkëta. Puna ka përfunduar në 3 godina dhe vazhdon intensivisht në 11 godina të tjera: Kryeministri Edi ...


Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Postuar më: 8 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama me studentë praktikantë në hapjen e thirrjes së katërt të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës:  Përshëndetje të gjithëve! Më vjen mirë që përsëri i kushtojmë një kohë këtij procesi tërësor të Pak...


Kukës, takimi i ciklit kombëtar Bashkia që Duam

Postuar më: 5 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin me qytetarë të Kukësit, në vijim të ciklit kombëtar Bashkia që Duam: Shumë faleminderit! Më vjen shumë mirë që na u dha mundësia që sot, në kuadër të ciklit tonë kombëtar Bashkia që Duam, ne të m...


Platforma e bashkëqeverisjes përmirëson shërbimet publike

Postuar më: 4 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin e përjavshëm me qytetarët që kanë marrë zgjidhje përmes Platformës së Bashkëqeverisjes: Kryeministri Edi Rama: Faleminderit dhe mirë se keni ardhur, të gjithë ju që jeni sot të ftuar për të dëshmuar...


Pakti për Universitetin, bashkëbisedim me pedagogë dhe studentë të Fakultetit Ekonomik

Postuar më: 3 Prill 2019

Bashkëbisedim i Kryeministrit Edi Rama me pedagogë dhe studentë të Fakultetit Ekonomik:   – Përshëndetje! Jam nga Fakulteti Ekonomik i Tiranës. Shqetësim që ndodhet në Fakultetin Ekonomik është përsa i përket sistemeve inform...


Do përmbushim rekomandimin e Bashkimit Europian për reformën zgjedhore

Postuar më: 3 Prill 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare Debati për sistemin është një debat që nuk ka fund dhe nuk ka për të pasur kurrë fund, jo në Shqipëri, por askund. E vërteta është që me sistemin që kemi zgjedhur, pavar...


Salla e koncerteve në Liceun Artistik, një ëndërr e realizuar

Postuar më: 3 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama me nxënësit e Liceut Artistik “Jordan Misja”, në çeljen e sallës së re të koncerteve “Tonin Harapi” Në fakt, kur erdhëm këtu, po ngjisnim kat pas kati dhe nuk po kuptoja pse duhet të shkonim lart. Thashë, do ...


Me qytetarët e Librazhdit për Bashkinë që duam

Postuar më: 2 Prill 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Librazhd, në takimin e ciklit kombëtar Bashkia që Duam:   Shumë faleminderit! Mirënjohje për këtë mikpritje, që në fakt, këtu në Librazhd është e zakonshme, nuk është e jashtëzakonshme, sepse k...


Programi III i furnizimit me ujë në zonat rurale

Postuar më: 2 Prill 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Rrajcë, Librazhd, në nisjen e punimeve për ujësjellësin e ri: Shumë faleminderit ambasadore dhe miqtë e tjerë këtu! Faleminderit të gjithëve për pjesëmarrjen tuaj! Jam i keqardhur për mungesën e kryet...


Pakti për Universitetin – ulibrary.rash.al, një tjetër kërkesë e plotësuar e studentëve

Postuar më: 1 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin me studentë për Bibliotekën Digjitale, në kuadër të Paktit për Universitetin:   Përshëndetje të gjithëve! Kjo është një tjetër kërkesë e ngritur nga studentët në protestën e tyre, por, sidoqo...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët