KE do tregojë qartë progresin dhe konsolidim e punës me reformat

Postuar më: 8 Maj 2019

Konferencë për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Përfaqësuesen e Lartë për Politikën e Jashtme dhe të Sigurisë të Bashkimit Europian, Federica Mogherini, pas takimit në Tiranë: Kryeministri Edi Rama: Më vjen mirë që sot, në vigjilje t...


Ambasada Ime, një aplikacion në shërbim të qytetarëve shqiptarë

Postuar më: 6 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e platformës digjitale Ambasada Ime, një aplikacion në shërbim të qytetarëve shqiptarë: Përshëndetje! Ju faleminderit për ftesën për të thënë disa fjalë në këtë takim të javës së Eu...


Ndryshimet në Kodin Penal – Siguria ushqimore, një sfidë e madhe

Postuar më: 6 Maj 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin me operatorë në sektorin ushqimor:   Shumë faleminderit të gjithë të pranishmëve! Është një temë jashtëzakonisht e rëndësishme, me një peshë të jashtëzakonshme mbi opinionin publik në pikëpam...


Nderojmë sakrificën sublime të dëshmorëve të Atdheut

Postuar më: 5 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin përkujtimor të 75-vjetorit të çlirimit të Atdheut: Shumë të nderuar të pranishëm; Familjarë të dëshmorëve të luftës; Përfaqësues të organizatave të veteranëve dhe të organizatave që vij...


Projekti 100 milionë euro me BE dhe BERZH për turizmin

Postuar më: 5 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projektit të ri në mbështetje të turizmit:  Shqipëria nuk do të ishte i njëjti vend që është sot, pa mbështetjen e Bashkimit Europian dhe gjithashtu, mbështetjen e vazhdueshme të Bankës ...


Festat Lokale 2019

Postuar më: 3 Maj 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Ishull Lezhë, ku u prezantua kalendari i aktiviteteve kulturore dhe festave lokale për sezonin turistik 2019:   Përshëndetje të gjithëve! Në radhë të parë faleminderit mikpritësit në këtë pikë t...


Kryeministri Edi Rama për Samitin e Berlinit dhe disa ndryshime në Kodin Penal

Postuar më: 2 Maj 2019

Fjala e kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e grupit parlamentar të Partisë Socialiste:  Të nderuar deputetë, deputete, ministre dhe ministra! Sot,  dua të ndaj me ju dhe me publikun nismën tonë më të re parlamentare për disa ndryshime t...


Për Elbasanin e katër viteve të ardhshme

Postuar më: 27 Prill 2019

Takimi i Kryeministrit Edi Rama me qytetarë në Elbasan në vijim të ciklit Bashkia që Duam:    Shumë faleminderit! Më vjen mirë që jemi këtu sot! Më vjen mirë që edhe njëherë tjetër, si gjithmonë në Elbasan, kur takohemi në mo...


“Bashkia që duam” me qytetarët shkodranë

Postuar më: 26 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin e ciklit kombëtar “Bashkia që duam”, me qytetarët e Shkodrës Shumë faleminderit për mikpritjen dhe për kohën tuaj që të zhvillojmë këtë takim të ciklit kombëtar për Bashkinë që duam! Më ven shu...


Agroturizmi, një eksperiencë e suksesshme

Postuar më: 26 Prill 2019

Fjala e Kryeministrit në bashkëbisedim me banorë të Kosanës, pas vizitës në një prej distilerive të esencave të bimëve medicinale, që ka ndihmuar edhe në punësimin e komunitetit të zonës:    Respekte të gjithëve për mikpritje...


“Aleksandër Moisiu Njeriu dhe Artisti”

Postuar më: 25 Prill 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në çeljen e ekspozitës në sallën e COD në Kryeministri me 44 foto të rralla që tregojnë momentet më të rëndësishme të jetës së Aleksandër Moisiut:    Shumë i nderuar zoti President dhe shumë i ...


Do vazhdojmë të dëgjojmë dhe punojmë për njerëzit

Postuar më: 25 Prill 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Me përfundimin e afatit të regjistrimit të partive politike në zgjedhjet e 30 qershorit, opozita e rrugës ka vendosur të dalë edhe nga rruga e zgjedhjeve, pasi doli nga rruga e ...


Piramida e botës së re digjitale

Postuar më: 25 Prill 2019

Fjala Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projektit për rijetësimin e Piramidës: Duhet të ketë qenë besoj rreth 15 vjet më parë, kur unë i kam bërë një pyetje Vinit, lidhur me Piramidën. Isha kryetar i Bashkisë dhe më mundonte shu...


Platforma dhe qytetarët, një ndërveprim çdo ditë e më i suksesshëm

Postuar më: 24 Prill 2019

Kryeministri Edi Rama në takimin e përjavshëm me qytetarët  që kanë gjetur zgjidhje përmes platformës së bashkëqeverisjes: Mirëdita! Mirë se keni ardhur dhe faleminderit për mundimin për të na ndihmuar edhe sot si në çdo javë të b...


110 mijë studentë sondazh online mbi cilësinë e mësimdhënies

Postuar më: 19 Prill 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në lançimin e Sondazhit Kombëtar të Studentëve 2019 mbi cilësinë e mësimdhënies: Nuk dua të zgjatem, se, ndoshta është më me vlerë që cilido qoftë në këtë sallë që ka pyetje, apo që ka opinione pë...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët