Me studentët e Universitetit “Ismail Qemali” – Dialogu për Universitetin

Postuar më: 19 Dhjetor 2018

Nga dialogu i Kryeministrit Edi Rama me studentët e Universitetit “Ismail Qemali” në Vlorë, mbi 8 pikat e protestës studentore dhe Paktin për Universitetin mes qeverisë e studentëve:  Kryeministri Rama: Për të gjithë ata që r...


Me studentët e UBT-së për Dialogun për Universitetin

Postuar më: 18 Dhjetor 2018

Në Universitetin Bujqësor për dialogun për 8 pikat e protestës studentore dhe Paktin për Universitetin mes qeverisë e studentëve: Në vijim të takimit të djeshëm dhe përpjekjeve të të gjithë strukturave drejtuese të UBT për të adres...


Dialogu për Universitetin

Postuar më: 18 Dhjetor 2018

Me pedagogë e studentë të Fakultetit të Gjeologji-Minierave: Kryeministri Rama: Nëse këtu ka një shqetësim real për universitetin, atëherë ky shqetësim është adresuar me një protestë, është artikuluar me disa pika dhe duhet trajtua...


Raporti i MoneyVal, Shqipëria hapa pozitivë

Postuar më: 17 Dhjetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e Raportit për Shqipërinë të vlerësimit të masave kundër pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit, i Këshillit të Europës: Më vjen shumë mirë që sot kemi mundësinë të kemi mes...


Me rektorët e dekanët për 8 pikat dhe jo vetëm

Postuar më: 13 Dhjetor 2018

Fjala e Kryeministrit di Rama në takimin me rektorë dhe dekanë të universiteteve publike në vend:    Mirëmbrëma të gjithëve! Faleminderit që keni ardhur, edhe pse koha e lajmërimit nuk ishte e gjatë. Mendova se është momenti për ...


Protesta, shuplakë qeverisë, grusht opozitës, shpresë shoqërisë

Postuar më: 13 Dhjetor 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Ndërkohë që parlamenti vazhdon sipas axhendës së parashikuar, të gjithë ata, të cilët janë të interesuar në mënyrë të sinqertë për t’i dhënë zgjidhje një situate ...


Dialog për Universitetin

Postuar më: 10 Dhjetor 2018

Mirëdita të gjithëve! Jemi sot këtu në këtë moment, besoj, të rëndësishëm kur studentët prej 3-4 ditësh kanë dalë në një protestë dhe po prej 3 ditësh unë iu kam kërkuar që të ulemi dhe të diskutojmë. Kjo nuk është bërë e...


Hyatt në Tiranë – Mbështetje për hotelet me 5

Postuar më: 6 Dhjetor 2018

Me mbi 750 hotele në më shumë se 55 shtete vjen në Shqipëri, një ndër emrat prestigjiozë, Hyatt, një nga brand-et më të suksesshme ndërkombëtare në menaxhimin e hoteleve luksoze. Marrëveshja e nënshkruar sot, në prani edhe të Kryemi...


Fondacioni 5

Postuar më: 5 Dhjetor 2018

Fjala përshëndetëse e Kryeministrit Edi Rama në eventin e “Fondacioni 5”, të Lorik Canës: Komplimente për filmin, ishte realisht i realizuar shumë bukur. Më thanë që është gjysma e filmit sepse ka dhe një gjysmë tjetër që është...


Buxheti i shtetit 2019, nga rritja e pagave te zerimi i taksës mbi inputet bujqësore

Postuar më: 3 Dhjetor 2018

Kryeministri Edi Rama në seancë plenare në Kuvend, në lidhje me buxhetin e shtetit dhe paketën fiskale 2019: Është shumë pozitive që ne bëjmë debate, amendamente dhe bëjmë opozitën e këtij Parlamenti. E gjithë dita e sotme ka qenë sh...


Agjencitë e lajmeve kundër “fake news”

Postuar më: 2 Dhjetor 2018

Fjala e Kryeministrit Rama në konferencën e parë ndërkombëtare dedikuar fenomenit “Fake News”:   Të nderuar përfaqësues të agjencive shtetërore të lajmeve nga shumë vende të Europës, Të dashur miq këtu të pranishëm, Ësht...


Ekspozohet në COD artefakti i jashtëzakonshëm për Skënderbeun

Postuar më: 27 Nëntor 2018

Një ceremoni simbolike të vigjiljes së festave të nëntorit, në Vitin Mbarëkombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeut u mbajt sot në COD në Kryeministri. Në ambientet e COD është hapur për publikun artefakti i jashtëzakonshëm, harta që pr...


Kompania globale e hotelerisë, Marriott International në Shqipëri

Postuar më: 27 Nëntor 2018

Përshëndetja e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjes me Marriott Group: Më vjen sinqerisht shumë mirë që jam këtu për të finalizuar një operacion, i cili shumë kohë më parë do të dukej fantazi, –...


Fund epokës së fshatrave turistikë, hoteleria domosdoshmëria që kemi

Postuar më: 27 Nëntor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Konferencën e investitorëve të turizmit: Është kënaqësi e veçantë dhe me të vërtetë që ne, sot jemi këtu në këtë Samit të Investitorëve në Turizëm, në kushtet kur Shqipëria gjendet në një fa...


Mbledhja e 5-të e përbashkët e qeverive të Shqipërisë dhe të Kosovës

Postuar më: 26 Nëntor 2018

Sot u zhvillua në Pejë, Kosovë, mbledhja e 5-të e përbashkët ndërmjet qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Kosovës. Punimet e kësaj mbledhjeje u përmbyllën me nënshkrimin e 9 marrëveshjeve e protok...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët