Nisin punimet për seksionin detar të TAP në Shqipëri

Postuar më: 19 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e nisjes së punimeve për seksionin detar të TAP në Shqipëri: Përshëndetje të gjithëve! Është e pashmangshme që sa herë vijmë në Fier, çfarëdo vepre madhështore apo modeste që të bëjm...


Ndalimi i basteve dhe kazinove, 700 milionë euro për konsum familjar

Postuar më: 18 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën plenare në Kuvendin e Shqipërisë: Me mirëkuptimin e drejtuesit të seancës dhe të të gjithëve ju, do të dal nga tema e seancës, për t’i kushtuar disa minuta temës së ditës, lojërave të fat...


Projekt-buxheti 2019, më shumë kujdes social, investime dhe punësim real

Postuar më: 17 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e Këshillit Ekonomik Kombëtar: Përshëndetje të gjithëve dhe shumë faleminderit për praninë tuaj në këtë takim të Këshillit Ekonomik Kombëtar, ku do të diskutohet për projektbuxhetin e viti...


Shqiperiaqeduam.al, miku juaj me një klik

Postuar më: 17 Tetor 2018

Kryeministri Edi Rama në takimin e javës me qytetarë që kanë gjetur zgjidhjen, duke adresuar problemin e tyre në Platformën e Bashkëqeverisjes Shqiperiaqeduam.al Kryeministri Edi Rama: Përshëndetje të gjithëve dhe shumë faleminderit të ...


Policia e Shtetit, shumëfishim imediat të goditjeve ndaj krimit

Postuar më: 15 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me strukturat drejtuese të Policisë së Shtetit: Kam kërkuar sot që të flas me ju dhe përmes jush, me të gjithë punonjësit e Policisë së Shtetit. Fillimisht, një parantezë. Po kalojmë një mom...


Shqipëriaqëduam.al, dëshmi të reja të qytetarëve

Postuar më: 10 Tetor 2018

Takimi javor në Sallën e Hartave në Kryeministri, ku njerëz të zakonshëm vijojnë të sjellin dëshmitë e tyre sesi përmes Platformës Shqiperiaqeduam.al kanë gjetur rrugën e zgjidhjes së problemeve të mbetura pa përgjigje në zyrat ...


Komunikim i Kryeministrit Edi Rama për vendimmarrjen e qeverisë

Postuar më: 9 Tetor 2018

Komunikimi me mediat i Kryeministrit Edi Rama, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave, ku u morën disa vendime të rëndësishme, mes të cilëve, ai për rritjen e sigurisë në shkolla, intensifikimin e luftës kundër krimit, si dhe mbylljen...


Shkolla e Drejtorëve, investim strategjik në rrugën e rilindjes së arsimit

Postuar më: 4 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e inaugurimit të Shkollës së Drejtorëve të institucioneve të arsimit parauniversitar: Është një shprehje që thotë “mësimdhënia është profesioni që krijon çdo profesion tjetër”. E v...


Një vit bashkëqeverisje me njerëzit e zakonshëm

Postuar më: 3 Tetor 2018

Në 1-vjetorin e Platformës së Bashkëqeverisjes, takimi javor i Kryeministrit Edi Rama dhe qeverisë me qytetarë që kanë marrë zgjidhje nga Platforma, u zhvendos në sallën e mbledhjeve të qeverisë: Kryeministri Edi Rama: Kjo është një m...


Rilindja e Pazarit të Gjirokastrës

Postuar më: 30 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë inauguruese të përmbylljes fazës së parë të restaurimit të Pazarit të Gjirokastrës: Faleminderit të gjithë atyre që kanë ardhur këtu, bashkë me ne dhe qëndrojnë në këmbë pas të ftuar...


Nis ndërtimin rruga e re kombëtare Delvinë-Kardhiq

Postuar më: 30 Shtator 2018

Përshëndetja e kryeministrit Edi Rama në nisjen e punimeve për ndërtimin e rrugës së re kombëtare Delvinë-Kardhiq:   Përshëndetje! Më vjen shumë mirë që sot finalizojmë një proces të gjatë, pasi siç e tha më parë ministri, ...


Korçë, dëshmitë e Platformës së Bashkëqeverisjes

Postuar më: 29 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me qytetarë të Korçës për bashkëqeverisjen me njerëzit:  Më lejoni të shpreh kënaqësinë time të veçantë që sot mblidhemi këtu, në këtë sallë, edhe pse mbetet shumë pak punë për të p...


Prespa, një tjetër pikë e magjishme e Programit Kombëtar 100 Fshatrat

Postuar më: 28 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Prespë, në rrugëtimin e Programit Kombëtar 100 Fshatrat: Përshëndetje të gjithëve! Mirë se ju gjetëm! Më vjen mirë që e zhvillojmë këtë takim këtu, në një zonë kaq të mrekullueshme, ku sapo ka f...


Rritje deri 24-fish e çekut të bebes

Postuar më: 26 Shtator 2018

Komunikimi i Kryeministrit Edi Rama në platformat sociale për politikat e reja për fëmijët e porsalindur:  Jemi këtu, sëbashku me ministren e Shëndetësisë dhe të Mirëqenies Sociale, për të anonçuar një politikë të re që e konside...


Nivica, një pikë referimi në jetësimin e Programit “100 FSHATRAT”

Postuar më: 25 Shtator 2018

Vitin e kaluar prestigjiozja “Washington Post” shkruante në audiencën e publikut amerikan sa më poshtë për Nivicën ku jemi mbledhur sot: “Peizazhi i mrekullueshëm, natyrë e paprekur, shihen barinjtë në jetën e përditshme, e cila ...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët