Sfida e diplomacisë ekonomike shqiptare

Postuar më: 19 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama me ambasadorët e Shqipërisë në botë:   Përshëndetje të gjithëve! Më vjen mirë që më jepet mundësia të jem këtu me ju, pas punës së bërë në grup lidhur me çka ne sëbashku diskutuam, apo, më s...


Buxheti që rrit ekonominë, investimet dhe punësimin

Postuar më: 16 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministri Edi Rama në seancë plenare në Kuvend për projektbuxhetin 2018:   Sot, qeveria paraqet në Kuvend një dokument, në këndvështrimin tonë, me rëndësi të posaçme, që shënon edhe hapin e parë të një mandati të r...


Akademia e Sigurisë, aktor i rëndësishëm në sfidat bashkëkohore të sigurisë

Postuar më: 15 Nëntor 2017

Fjala e kryeministrit Edi Rama në Konferencën e dytë Ndërkombëtare të organizuar nga Akademia e Sigurisë: Shumë të nderuar pjesëmarrës në këtë konferencë të dytë ndërkombëtare të organizuar nga Akademia e Sigurisë! Ju falënderoj...


Në buxhetin 2018, paketa më e madhe e investimeve në vend

Postuar më: 14 Nëntor 2017

Fjala e kryeministrit Edi Rama në Konferencën e Shoqatës së Bankave për rritjen ekonomike 2018:   Përshëndetje të gjithëve! Shumë faleminderit për ftesën për të qenë i pranishëm në këtë Konferencë, ku sigurisht kënaqësia b...


Me qytetarët e Dibrës për buxhetin 2018 dhe planet e zhvillimit

Postuar më: 11 Nëntor 2017

Kryeministri Edi Rama me banorët e Dibrës për planet e zhvillimit dhe shërbimet në Qark: Shumë faleminderit që keni ardhur këtu. Sot do të prezantojmë në një takim tjetër të hapur, projektin e zbatimit të rrugës së Arbrit. Në 27 vj...


Rruga e Arbrit nga premtim në realitet

Postuar më: 11 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projektit të Rrugës së Arbrit: Përshëndetje të gjithëve! Viti i ardhshëm është viti i 550-vjetorit të vdekjes së Heroit tonë Kombëtar, Gjergj Kastriot Skënderbeut. Duke filluar nga 28 N...


Sëbashku mund të zgjidhim problemet e krijuara nga burokracia

Postuar më: 11 Nëntor 2017

Nga bashkëbisedimi i Kryeministrit Edi Rama me qytetarë të Burrelit për bashkëqeverisjen:   Arsyeja pse ne erdhëm këtu, duke qenë e gjithë qeveria qysh prej ditës së djeshme në këtë Qark dhe pse ne e konsiderojmë shumë të rënd...


BE – Ballkani Perëndimor në ditën ndërkombëtare të medias

Postuar më: 9 Nëntor 2017

    Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Konferencën BE – Ballkani Perëndimor në ditën ndërkombëtare të medias:   Më lejoni ta nis këtë fjalë me një shkelje të të drejtave të autorit, duke marrë një shprehje që k...


Çmimet e Arta të Lungomares

Postuar më: 9 Nëntor 2017

    Fjala e kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e ndarjes së Çmimeve të Arta të Lungomares, në Vlorë:   Mirëmbrëma të gjithëve! Është kënaqësi që sot të jem këtu në Vlorë, me një mik të rëndësishëm dhe vërte...


Modernizim infrastrukturës kombëtare

Postuar më: 8 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama me kompani dhe sipërmarrje për modernizimin e infrastrukturës, përmes Buxhetit 2018 dhe Programit “1 Miliardë për Rindërtim”: Shumë faleminderit për pjesëmarrjen mbresëlënëse, që është më e madhe sa...


Nga maturantë të shkëlqyer në studentë të shkëlqyer falë Reformës së Arsimit të Lartë

Postuar më: 7 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me 100 studentë të ekselencës:   Mirë se keni ardhur! Është kënaqësi e veçantë  t’ju kemi sot, këtu. Kjo është një hapësirë që është e hapur për të gjithë ata që duan ta shfryt...


Reformë rrënjësore në sektorin e ujit të pijshëm

Postuar më: 6 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e reformës në sektorin e ujit të pijshëm: Shumë faleminderit për praninë tuaj! Një prani që dëshmon të vërtetën e thjeshtë, se në procesin e qeverisjes së vendit dhe kur temat e qeverisje...


Ne jemi këtu për të bërë punën për të cilën jemi zgjedhur

Postuar më: 2 Nëntor 2017

    Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancë plenare në Kuvend:   Mes gjithë atyre që janë njerëz të lindur, të rritur në këtë vend, se për çfarë do të mbahet mend Shqipëria, kjo është përgjegjësi e përbashkët e...


Ekipi i ri prefektëve nis detyrën me rëndësi të posaçme për suksesin e sfidave të reja

Postuar më: 1 Nëntor 2017

    Kryeministri Edi Rama prezanton ekipin e ri të prefektëve për 12 qarqet e vendit:   Mirdita! Sot dëshiroj të komunikoj lirimin nga detyra të të gjithë prefektëve të Shqipërisë dhe emërimin në detyrë të prefektëve ...


“Zhvillimi Profesional i Mësuesve” në rrugën e reformës rrënjësore në Arsim

Postuar më: 30 Tetor 2017

      Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me mësues, me temë “Zhvillimi profesional i mësuesisë”, i zhvilluar në Shkollën “E Kuqe”, Tiranë: Mirëmbrëma të gjithëve! Shumë faleminderit për mikpritjen!​ ...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët