Shqiperiaqeduam.al një urë e sigurt bashkëpunimi dhe ndërveprimi, mes çdo njeriu të zakonshëm të këtij vendi dhe qeverisë

Postuar më: 29 Gusht 2018

Kryeministri Edi Rama në takimin javor me qytetarë, që kanë gjetur zgjidhje për problemet e tyre, përmes platformës së bashkëqeverisjes shqiperiaqeduam.al:   Kryeministri Edi Rama: Në vazhdën e eventit të përjavshëm të dëshmive të...


Starton Akademia 100 FSHATRA

Postuar më: 18 Gusht 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama, në takimin me studentë dhe pedagogë të angazhuar për projektet e programit 100 FSHATRA, si një model i integruar zhvillimi të qëndrueshëm të fshatit, në kuadrin e Programit Kombëtar të Rilindjes Rurale: S...


Shqiperiaqeduam.al, çlirim i administratës nga shkelësit e të drejtës së qytetarëve

Postuar më: 31 Korrik 2018

Kryeministri Edi Rama në takimin javor të bashkëqeverisjes me një përfaqësi qytetarësh, që i janë drejtuar platformës shqiperiaqeduam.al, duke zgjidhur problemin e tyre, për të cilin i janë drejtuar platformës:  Shumë faleminderit at...


Programi “100 FSHATRAT”, një model i Rilindjes Rurale

Postuar më: 20 Korrik 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me kryetarët e bashkive për Programin “100 Fshatrat”: Mirëdita të gjithëve! Mirë se erdhët! Ky takim është në vazhdën e procesit të organizimit të Programit “100 Fshatrat”. Në themel t...


Shqiperiaqeduam.al, dëshmi të qytetarëve që kanë përdorur Platformën

Postuar më: 18 Korrik 2018

Kryeministri Edi Rama takim me koordinatorët e Bashkëqeverisjes dhe qytetarë, problemi i të cilëve që ka marrë zgjidhje përmes platformës shqipëriaqeduam.al: Përshëndetje të gjithëve! Ky është takimi javor i koalicionit me njerëzit...


Negociatat për anëtarësim me BE, nis faza përgatitore e procesit

Postuar më: 17 Korrik 2018

Kryeministri Edi Rama dhe Komisioneri europian për Zgjerimin, Johannes Hahn, takim me anëtarët e qeverisë dhe drejtues të administratës publike për nisjen e fazës  përgatitore të procesit të negociatave:  Kryeministri Edi Rama: Mirëdi...


Lind Akademia e 100 Fshatrave

Postuar më: 16 Korrik 2018

Në Sallën e Hartave në Kryeministri u zhvillua ceremonia e nënshkrimit të Memorandumit të Bashkëpunimit për Programin “100 Fshatrat” ndërmjet Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Agjencisë Kombëtare të Planifikimit të Te...


Nis vepra e re e infrastrukturës kombëtare, Bypass-i Tepelenës

Postuar më: 14 Korrik 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në nisjen e punimeve për Bypass-in e Tepelenës: Përshëndetje të gjithëve! Më vjen shumë mirë që sot finalizojmë një punë të nisur prej disa kohësh dhe çelim një kantier me një rëndësi strategjike p...


Turizëm cilësor në të gjithë vijën bregdetare

Postuar më: 8 Korrik 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në përurimin e impiantit të ri të përpunimit të ujërave të zeza në Vlorë: Përshëndetje të gjithëve! Është e rëndësishme që sot ne dëshmojmë këtu fillimin e vënies tërësisht dhe përfundimisht n...


Janar-qershor, 14.593 të punësuar të rinj nga zyrat e punës

Postuar më: 6 Korrik 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin e zhvilluar me drejtues të zyrave rajonale të punësimit: Shumë faleminderit! Mbledhja e fundmuajit për qershorin bëhet me disa ditë vonesë për shkak të disa angazhimeve të tjera. Megjithatë, kjo ...


Forca e Ligjit në Veprim

Postuar më: 5 Korrik 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në konferencën për sigurinë “Forca e ligjit në veprim”: Përshëndetje të gjithëve! Sot, Shqipëria është një hap më pranë Bashkimit Europian. Të gjithë sëbashku, përfshirë edhe Ministrinë e Brends...


Impulse të reja në bashkëpunimin ekonomik me Malin e Zi

Postuar më: 3 Korrik 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Forumin e Biznesit “Sfidat dhe Mundësitë”:   Iu uroj mirëseardhjen të gjithë miqve nga Mali i Zi! Do mundohem që ta bëj sa më të shkurtër dhe të qartë daljen time, duke pasur parasysh që shumëçk...


Ngrihet sipari i Arturbinës, hapësirës së re për teatrin, artin, kulturën

Postuar më: 2 Korrik 2018

Fjala e Kryeministrit Rama në ngritjen e siparit të Skenës së re Arturbina: Mirëmbrëma të gjithëve! Ky është një tjetër realizim i bukur në rrugën e vështirë të ripërtëritjes dhe të zgjerimit të hapësirave të prodhimit kulturor...


Bashkëqeverisja, dëshmitë e qytetarëve që po përdorin gjithnjë e më shpesh Platformën

Postuar më: 2 Korrik 2018

Kryeministri Edi Rama takim me koordinatorët e Bashkëqeverisjes: Jemi këtu, sot, si dëshmitarë të javës për ecurinë e bashkëqeverisjes me njerëzit e zakonshëm, falë platformës www.shqiperiaqeduam.al dhe i falënderoj sepse në këtë ...


Dy muajt intensivë të komunikimit me publikun

Postuar më: 1 Korrik 2018

Kryeministri Edi Rama në llogaridhënien publike në Korçë:   Mirë se ju gjeta dhe shumë faleminderit që këtë paradite po e ndani me ne. Ky është takimi i fundit i fushatës së llogaridhënies publike. Një fushatë që është atipik...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët