Të gjithë vëmendjen tek njerëzit

Postuar më: 20 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancë plenare në Kuvend: Dua të sjell në vëmendje të publikut një shembull kuptimplotë të asaj që është dyfytyrësia e përditshme e atyre që sot mungojnë këtu, edhe pse Teatrin Kombëtar e kishin l...


Dëshmi të reja/ Shqipëriaqëduam.al, zgjidhja e problemit në kohë reale

Postuar më: 19 Shtator 2018

Takimi javor në Sallën e Hartave në Kryeministri, ku njerëz të zakonshëm vijojnë dëshmojnë sesi përmes platformës shqiperiaqeduam.al kanë gjetur rrugën e zgjidhjes së problemeve të mbetura pa përgjigje në zyrat e shtetit:   ...


Gëzuar vitin e ri shkollor!

Postuar më: 17 Shtator 2018

Përshëndetja e Kryeministrit Edi Rama në ditën e parë të çeljes së vitit të ri shkollor 2018-2019, nga ambientet e reja të shkollës “Kosova”: Përshëndetje të gjithëve! Është një ditë shumë e shënuar për fëmijët, nxënësit...


“Air Albania” nis fluturimin

Postuar më: 14 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e inaugurimit të kompanisë së parë kombëtare të fluturimeve, “Air Albania”: Është një emocion tejet i veçantë për mua, por besoj jo vetëm për mua, që sot mes miqsh, bashkëpunëtorësh...


Viti i ri shkollor, një vit risish në rrugën e rilindjes së arsimit

Postuar më: 14 Shtator 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me mësues, fitues të portalit “Mësues për Shqipërinë”:  Përshëndetje të gjithave dhe atyre pak të gjithëve që janë këtu në sallë! Besoj ju kujtohet disa kohë më parë, kur në ...


700 mësues ndihmës për fëmijët me nevoja të veçanta

Postuar më: 6 Shtator 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me mësues ndihmës për fëmijët me nevoja të veçanta:   Shume faleminderit për mikpritjen! Zysha tha përshëndetje të gjithëve, unë them përshëndetje të gjithave, se këtu nga të gjithë, ...


Dëshmi konkrete të bashkëqeverisjes me njerëzit e zakonshëm

Postuar më: 6 Shtator 2018

Takimi javor në Sallën e Hartave në Kryeministri, ku njerëz të zakonshëm vijojnë dëshmojnë sesi përmes platformës shqiperiaqeduam.al kanë gjetur rrugën e zgjidhjes së problemeve të mbetura pa përgjigje në zyrat e shtetit:   Krye...


Viti i ri shkollor 2018-2019, momenti për të ofruar një histori të re në edukimin e formimin e fëmijëve

Postuar më: 4 Shtator 2018

Viti i ri shkollor për Greisin dhe Rein, por dhe për çdo nxënës nga klasa e parë deri në të kartën, nis me një risi. Ata për herë të parë do të marrin librat falas. Greisi dhe Rei dy fëmijët e familjes Karaj, në kryeqytet, përkatë...


190 mijë nxënës, libra falas nga klasa e parë deri në të katërtën

Postuar më: 3 Shtator 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me mësues, për shpërndarjen e librave falas nga klasa e parë në të katërtën: Mirëdita dhe shumë faleminderit që keni ardhur! Arsyeja e këtij takimi është nisja e vitit të ri shkollor me disa r...


Libra shkollorë falas për të gjithë fëmijët nga klasa e parë, deri në klasën e katërt

Postuar më: 2 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me mësues dhe prindër të qytetit të Vlorës,  për  të promovuar masën e re të qeverisë, dhënien e librave falas për të gjithë fëmijët nga klasa e pare, deri në klasën e katërt: Shumë fal...


Shqipëria turistike 2018, sezoni më i pastër, më i sigurt, më i larmishëm

Postuar më: 1 Shtator 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me operatorë turistik dhe vrojtues plazhi në Radhimë, Vlorë:   Së pari, dua t’i shpreh gjithë respektin dhe falënderimet e mia vajzës, se një vajzë është vetëm në mos gabohem dhe djemve që ...


Turizmi, të bëjmë maksimumin për çdo komunitet, për çdo bashki

Postuar më: 31 Gusht 2018

Fjala e Kryeministri Edi Rama në takimin e Kryetaret e Bashkive dhe Prefektët e vendit: Mirëdita dhe mirëserdhët! Mbase ju ka rënë në sy që në ditët e fundit kemi pasur disa takime me grupe dhe faktorë të ndryshëm, lidhur me sezonin tur...


“Smile Albania”, vit pas viti, i pandashëm nga sezoni turistik

Postuar më: 30 Gusht 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin në Lalëz, mbi projektin “Smile Albania”:   Shumë faleminderit për mikpritjen dhe përgëzime rezistencën, pavarësisht temperaturës dhe pavarësisht se keni disa javë që rezistoni në temperatur...


Bashkëbisedim me sipërmarrës në fushën e turizmit

Postuar më: 29 Gusht 2018

Bashkëbisedim i Kryeministrit Edi Rama me sipërmarrës në fushën e turizmit, në Shëngjin, mbi sezonin turistik 2018:   Kryeministri Edi Rama: Së pari, dua të bëj një saktësim sepse Blendi vrapon shumë me shifrat. Objektivi është që t...


Shqiperiaqeduam.al një urë e sigurt bashkëpunimi dhe ndërveprimi, mes çdo njeriu të zakonshëm të këtij vendi dhe qeverisë

Postuar më: 29 Gusht 2018

Kryeministri Edi Rama në takimin javor me qytetarë, që kanë gjetur zgjidhje për problemet e tyre, përmes platformës së bashkëqeverisjes shqiperiaqeduam.al:   Kryeministri Edi Rama: Në vazhdën e eventit të përjavshëm të dëshmive të...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët