Mirënjohje për të gjithë ata që mbrojtën jetët dhe vendin nga zjarret

Postuar më: 3 Shtator 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Bazën Ajrore Farkë:   Së pari, dua t’i shpreh ngushëllimet edhe publikisht të dy djemve që humbën prindërit në tragjedinë e tyre familjare për shkak të zjarrit. Po ashtu dua t’i shpreh gjithë m...


Në panelin e liderëve në Bled Strategic Forum

Postuar më: 1 Shtator 2021

Kryeministri Edi Rama në panelin e liderëve në Bled Strategic Forum, për të ardhmen e Europës dhe zgjerimin:   *Së pari, më lini të përpiqem që t’iu jap disa buzëqeshje në këtë atmosferë të zymtë, sepse në Ballkan ka diçka ...


Fjala përmbyllëse e Mandatit të Dytë Qeverisës

Postuar më: 25 Gusht 2021

 Fjala përmbyllëse e Kryeministrit Edi Rama për Mandatin e Dytë Qeverisës:    Mirëdita të gjithëve! Sot zhvillojmë mbledhjen e parë në këtë sallë qysh nga fillimi i pandemisë dhe kur kjo qeveri është në finishin e 4-vjeçarit...


HEBRENJTË, AFGANËT, SHQIPËRIA

Postuar më: 15 Gusht 2021

Nuk e ka shqiptaria një histori më të lavdishme për botën, se sa marrja në mbrojtje e hebrenjve gjatë Luftës së Dytë Botërore. Askush s’ua kërkoi gjyshërve tanë ta rrezikonin jetën e tyre për të shpëtuar hebrenjtë, siç pakk...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Forumin Ekonomik të Shkupit

Postuar më: 29 Korrik 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Forumin Ekonomik të Shkupit: Shumë faleminderit! Do t’ju drejtohem në shqip sipas rregullit të vendosur dhe shpresoj që këtë herë, përthyesi të mos jetë si herën tjetër, Zoran, që ma shkatërroi komp...


Materniteti i ri i Tiranës, harmonizim mes ndërtesës historike dhe godinës së re

Postuar më: 15 Korrik 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e vendosjes së gurit të themelit për ndërtimin e maternitetit të ri të Tiranës, ku do të ruhet e restaurohet cilësisht godina historike dhe do të zgjerohen kapacitetet me një godinë të re, a...


Ekipit shqiptar në Lojërat Olimpike i dorëzohet flamuri kombëtar

Postuar më: 14 Korrik 2021

Në prag të Lojërave Olimpike 2021 që do të mbahen në Tokio, Kryeministri Edi Rama u dorëzoi sot flamurin kombëtar, para nisjes së ekipit shqiptar në këtë eveniment global, dy flamurmbajtësve të grupit të sportistëve tanë që do të n...


Në “Symi Symposium” për bashkëpunimin rajonal

Postuar më: 14 Korrik 2021

*Kryeministri Edi Rama në edicionin e 23-të “Symi Symposium”, organizuar e drejtuar nga ish-kryeministri George Papandreou dhe me pjesëmarrje personalitetesh të njohura të politikës, ekonomisë e botës akademike ndërkombëtare, mbi sfidat...


Paketa e re ligjore për prokurimin publik

Postuar më: 13 Korrik 2021

Kryeministri Edi Rama me titullarët e autoriteteve kontraktore të ekzekutivit, mbi paketën e re ligjore të prokurimit publik dhe domosdoshmërinë për t’u ngjitur në një nivel tjetër, me rritjen e eficiencës dhe transparencës së sist...


Kryeministri Rama me kryetarët e bashkive të vendit

Postuar më: 9 Korrik 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me kryetarët e bashkive të vendit:   Të nderuar dhe të dashur kryebashkiakë socialistë, ju kam thirrur sot dhe faleminderit për mundimin dhe ardhjen tuaj këtu, për një shkak dhe për dy arsye ...


Policia e Shtetit në krye të detyrës dhe pranë qytetarëve

Postuar më: 8 Korrik 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama me drejtues të Policisë së Shtetit:   Sot dëshiroj që t’ju komunikoj edhe publikisht një sërë shqetësimesh, por mbi të gjitha pritshmërish dhe objektivash, të ndara sëbashku me ministrin e Punëve t...


Mandati i Shqipërisë në Këshillin e Sigurimit, një fitore e bukur e shqiptarëve

Postuar më: 6 Korrik 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në pritjen zyrtare me rastin e anëtarësimit të Shqipërisë në Këshillin e Sigurimit, me përfaqësues të trupit diplomatik të akredituar në Tiranë, akademikë, ministra dhe ish ministra të Jashtëm: Zgjedhja...


Nënshkruhet marrëveshja për zhvillimin e infrastrukturës kombëtare të gazit

Postuar më: 6 Korrik 2021

Në stacionin ultramodern të Gazsjellësit TransAdriatik (TAP) në Fier, sot u  nënshkrua Marrëveshja për Ndërtimin e Pikës Fillestare Dalëse Shqiptare të Gazit. Ky investim i ri strategjik i hap rrugë zhvillimit të infrastrukturës kombë...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Samitin e Berlinit

Postuar më: 5 Korrik 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Samitin e Berlinit:   Faleminderit shumë Angela! Pikësëpari do të doja të të falenderoja shumë sinqerisht për nisjen dhe mbështetjen gjatë tërë kësaj kohe të këtij procesi, e për angazhimin tuaj...


Mbështetja për fermerët do të rritet vit pas viti

Postuar më: 30 Qershor 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Univerisitetin Bujqësor të Tiranës:   Sot erdhëm këtu në Universitetin Bujqësor sepse menduam që është e rëndësishme që ta ndajmë me gjithë bashkësinë e fermerëve në radhë të pare, por dhe ...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët