Pas emergjencës së motit nis faza e reagimit ndaj pasojave

Postuar më: 4 Dhjetor 2017

Komiteti i Koordinimit dhe Menaxhimit të Emergjencave Civile pranë Kryeministrit raportim për situatën: Sot, në orët e para të mëngjesit, në Zyrën Operacionale të Situatës u mblodh Komiteti i Koordinimit dhe Menaxhimit të Emergjencave C...


Të gjithë institucionet në terren e gatishmëri për situatën e krijuar nga reshjet

Postuar më: 30 Nëntor 2017

Kryeministri Edi Rama në Kuvend për situatën e krijura nga reshjet në vend:      Siç e kemi paralajmëruar përpara disa ditësh, këto përmbytje janë të parashikuara. Duke qene se kemi pasur disponim mbi parashikimet, kemi marrë çdo...


Në Kuvend, për amendamentet e opozitës për buxhetin 2018

Postuar më: 30 Nëntor 2017

Fjala e kryeministrit Edi Rama në seancë parlamentare:   Kjo është një seancë për dokumentin më të rëndësishëm që parlamenti voton gjatë një viti, për buxhetin. Ndërkohë, kujt i qëllon të jetë duke parë punimet e parlamenti...


“Shqipëria punon tokën”

Postuar më: 29 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në panairin mbarëkombëtar “Shqipëria punon tokën”: Dua t’u shpreh gjithë mirënjohjen dhe respektin të gjithë atyre që janë këtu të pranishëm, si fermerë të rinj, të reja dhe të rinj, njerëz që ...


29 Nëntori i Çlirimit, frymëzim i gjithhershëm për vlerat dhe të ardhmen

Postuar më: 29 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me veteranë të Luftës Nacional Çlirimtare dhe ushtarakë të Forcave të Armatosura të Shqipërisë, në nderim të 29 Nëntorit, Ditës së Çlirimit:   Shumë të dashur veteranë dhe pasardhës ...


Viti i Skënderbeut, vit përpjekjesh kombëtare në rrugën e bashkimit në shtëpinë europiane

Postuar më: 28 Nëntor 2017

Fjala e kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e shpalljes së logos zyrtare të Vitit të Skënderbeut, mbajtur në Shtëpinë e Flamurit, në Vlorë:   Përshëndetje të gjithëve, sot në këtë ditë të shënuar për kombin tonë, të 105 ...


Mbledhja e 4-t e përbashkët e qeverive të Shqipërisë dhe të Kosovës

Postuar më: 27 Nëntor 2017

Fjala e plotë e Kryeministrit në mbledhjen mes dy qeverive, të Shqipërisë dhe të Kosovës, në Shtëpinë e Flamurit në Korçë:   I nderuar Kryeministër i Republikës së Kosovës! Të nderuar anëtarë të kabinetit qeveritar të kabi...


Fakte e mundësi reale punësimi nga ndërveprimi me Shërbimin Kombëtar të Punës

Postuar më: 23 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me 300 të punësuar të rinj në sektorin privat:   Shumë faleminderit për mundimin e të gjithë atyre që erdhën në këtë aktivitet nga destinacione të tjera të vendit të punës, për të dë...


“Klik Ekspo Grup” dëshmi e interesit për Shqipërinë dhe ekonominë shqiptare

Postuar më: 23 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në çeljen e edicionit të 24-t të panairit ndërkombëtar “Klik Ekspo Grup”: Mirëmbrëma të gjithë! ”Shqipëria është një vend që po i hapet botës, sëbashku me bukuritë e saj të paçmuara, në një p...


Reformimi me rrënjë i Akademisë së Shkencave e vetmja rrugë

Postuar më: 22 Nëntor 2017

Nga fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me anëtarë të Akademisë së Shkencave: Afro një vit e disa muaj më parë, ne kemi zhvilluar një takim me përfaqësuesit e Akademisë së Shkencave. Në atë takim, unë kam kërkuar reformimin e ...


Operacion Kombëtar kundër plehrave

Postuar më: 21 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin ku u prezantua operacioni kombëtar “Pastrojmë Shqipërinë që duam”:   Mirëdita të gjithëve! Dua ta nis me faktin që ky është viti i gjashtë që aksioni “Të pastrojmë Shqipërinë në...


Sfida e diplomacisë ekonomike shqiptare

Postuar më: 19 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama me ambasadorët e Shqipërisë në botë:   Përshëndetje të gjithëve! Më vjen mirë që më jepet mundësia të jem këtu me ju, pas punës së bërë në grup lidhur me çka ne sëbashku diskutuam, apo, më s...


Buxheti që rrit ekonominë, investimet dhe punësimin

Postuar më: 16 Nëntor 2017

Fjala e Kryeministri Edi Rama në seancë plenare në Kuvend për projektbuxhetin 2018:   Sot, qeveria paraqet në Kuvend një dokument, në këndvështrimin tonë, me rëndësi të posaçme, që shënon edhe hapin e parë të një mandati të r...


Akademia e Sigurisë, aktor i rëndësishëm në sfidat bashkëkohore të sigurisë

Postuar më: 15 Nëntor 2017

Fjala e kryeministrit Edi Rama në Konferencën e dytë Ndërkombëtare të organizuar nga Akademia e Sigurisë: Shumë të nderuar pjesëmarrës në këtë konferencë të dytë ndërkombëtare të organizuar nga Akademia e Sigurisë! Ju falënderoj...


Në buxhetin 2018, paketa më e madhe e investimeve në vend

Postuar më: 14 Nëntor 2017

Fjala e kryeministrit Edi Rama në Konferencën e Shoqatës së Bankave për rritjen ekonomike 2018:   Përshëndetje të gjithëve! Shumë faleminderit për ftesën për të qenë i pranishëm në këtë Konferencë, ku sigurisht kënaqësia b...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët