E ardhmja, e atyre që besojnë tek bukuria e ëndrrave të tyre

Postuar më: 12 Prill 2017

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me artistë të rinj, për të nderuar sopranon Enkelejda Kamani, fituese e vendit të parë në Konkursin e Teatrit prestigjioz “La Scala”: Ndjesë për zërin tim mbas zërit të Enkelejdës, por kët...


Legalizimet falas, punë reale për Shqipërinë që Duam

Postuar më: 7 Prill 2017

  Fjala e Kryeministrit Edi Rama në shpërndarjen e lejeve të legalizimit në Cakran të Fierit:   Përpara sesa të vinim këtu isha për të parë kantieret e Rilindjes Urbane në Fier. Kryetari i Bashkisë po më tregonte që sa herë...


Çdo ditë, një hap para për Shqipërinë që duam

Postuar më: 6 Prill 2017

Kjo shkollë është një tjetër shembull kuptimplotë. Ne mund dhe do të bëjmë sëbashku atë që duam, sëbashku për ju dhe për Shqipërinë që duam! Shqipëria tjetër ka nevojë për këto punë që jemi këtu sot dhe që do të vazhdojmë...


2017, viti që mbyll historinë e kanabisit në Shqipëri

Postuar më: 27 Mars 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me drejtues të Policisë së Shtetit:   Shumë të nderuar drejtues të Policisë së Shtetit, Zoti Drejtor i Përgjithshëm, Kryetar i Komisionit të Sigurisë dhe anëtarë të këtij Komisioni, Zoti...


20 vjet nga tragjedia e Otrantos

Postuar më: 26 Mars 2017

  Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë përkujtimore të 20 vjetorit të tragjedisë së Otrantos:   Më lejoni që në emrin e të gjithëve ju, t’i shpreh mirënjohjen më të thellë kryetarit të Bashkisë së Brindisit të...


Për një shoqëri që siguron përkujdesje sociale

Postuar më: 25 Mars 2017

  Fjala e Kryeministrit Edi Rama në nënshkrimin e Paktit Kombëtar të Mirëqenies Sociale mes MMSR dhe Bashkisë Vlorë:   Përshëndetje të gjithëve! Mirë se ju gjeta përsëri! Me vjen shumë mirë që këtu në Vlorë, ne kemi nj...


Mirënjohje ministrave për reformat shtetndërtuese

Postuar më: 23 Mars 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancë në Kuvend: Nuk më vjen keq për Blushin, por më vjen shumë keq madje për disa të rinj që ngatërrojnë derën e bibliotekës me derën e partizës së tij. Mbi derë shkruhet LIBRA, por brenda ka vet...


Maturantët e ekselencës shembulli për të gjithë

Postuar më: 21 Mars 2017

  Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me 31 maturantë të vlerësuar me medaljen e Artë: Mirëserdhët të gjithë! Para se të filloj, dua të di kush është Aurela këtu? Kjo vajza ka një meritë të veçantë, sepse nuk na është...


Pakti i Mirëqenies Sociale

Postuar më: 20 Mars 2017

  Fjala e Kryeministrit Edi Rama në nënshkrimin e Paktit të Mirëqenies Sociale: Mirëdita të gjithëve! Dua të them qysh në krye të herës se është e vërtetë që Ministria e Mirëqenies Sociale dhe e Rinisë, deri dje e Çështjeve...


Njëmijë legalizime të reja falas në Shkodër

Postuar më: 17 Mars 2017

  Fjala e Kryeministrit Edi Rama në shpërndarjen e 1 mijë lejeve të legalizimit në Shkodër:   Në dy vjet e pak që ka filluar të funksionojë si duhet ALUIZN-i, ne kemi bërë 1528 legalizime vetëm në komunën Rrethina. E fundit ...


Ndërtojmë Tiranën dhe Shqipërinë e gjeneratës tjetër

Postuar më: 14 Mars 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në inaugurimin e “Pazarit të Ri” në Tiranë:   Duke menduar për ditën e sotme, po lexoja disa gjëra për Tiranën e vjetër dhe gjeta një përshkrim që i bënte një gazetë, në vitin 1900 e ca, kësaj...


Në rrugën e Rilindjes së shëndetësisë

Postuar më: 13 Mars 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projekteve të reja të Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza”:   Mirëdita të gjithëve! Është një koincidencë e bukur, në fakt. Ky event ishte organizuar më parë dhe përkoi me ...


Reforma europianizuese në arsim, detyrim ndaj Gjeneratës Tjetër dhe themeltarëve të shkollës shqipe

Postuar më: 7 Mars 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama me mësues në Korçë me rastin e 7 Marsit, Ditës së mësuesit: Mirëdita të gjithëve! Po e çel këtë fjalë me dhënien e Medaljes së Mirënjohjes së Kryeministrit për Muzeun e Mësonjëtores. Kjo mirënjohje...


Qendra elektronike e Urgjencës Mjekësore, shërbim në kohë reale në gjithë territorin

Postuar më: 6 Mars 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në përurimin e Njësisë së Koordinimit të Urgjencave të Shërbimit Kombëtar të Urgjencës Mjekësore:   Përshëndetje të gjithëve! Përgëzime për këtë punë realisht shumë të admirueshme, duke u ...


Plan i ri Kombëtar në luftën antikanabis

Postuar më: 3 Mars 2017

Fjala e Kryeministrit Edi Rama  në prezantimin e Planit të Ri Kombëtar në Luftën Kundër Kanabisit:   Përshëndetje të gjithëve! Falënderim të veçantë për kryetarin e Komisionit të Sigurisë, Prokurorin e Përgjithshëm dhe Drejt...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët