100 milionë dollarë për të rritur rrogat dhe pensionet

Postuar më: 30 Nëntor 2016

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me punonjës të administratës publike: Ju falënderoj që jeni këtu edhe pas orarit të punës. Dua t’ju them që në fillim që sa herë që mali me baltë kalon përmasat e veta të zakonshme, gjithmo...


29 Nëntori i katërt i mandatit tonë qeverisës

Postuar më: 29 Nëntor 2016

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me veteranë të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare, me rastin e festës së 29 nëntorit: I nderuar Kryetar i Kuvendit! Shumë të nderuar dhe të dashur veteranë dhe familjarë të familjeve të d...


Krah familjes fermere me mbështetje konkrete

Postuar më: 25 Nëntor 2016

Bashkëbisedimi i Kryeministrit Edi Rama me fermerë të Pajovës, Peqin: Shumë faleminderit që na mikprisni këtu, për një bisedë që ka të bëjë me domosdoshmërinë që t’i japim një shtysë të re bujqësisë dhe një mbështetje edhe m...


Ekonomia shqiptare, me shifra dhe fakte drejt progresit

Postuar më: 24 Nëntor 2016

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Ka njerëz që nuk i dinë gjërat dhe ka politikanë që nuk duan t’ua mësojnë gjërat, sepse njerëzit iu duhen të pandriçuar në mënyrë që t’i bëjnë mish për topat e a...


Disiplinim tregjeve të gjësë së gjallë

Postuar më: 23 Nëntor 2016

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me kryetarët e bashkive mbi masat për disiplinimin e tregjeve të gjësë së gjallë: Përshëndetje të gjithëve! Falemindetit që erdhët në këtë takim, i cili ka një rëndësi të veçantë për s...


Për profesionistët e shëndetësisë së gjeneratës tjetër

Postuar më: 21 Nëntor 2016

Fjala e Kryeministrit Edi Rama me mjekë e punonjës të sistemit shëndetësor:   Mirëmbrëma të gjithëve! Besoj se nuk është e vështirë ta vendosim këtë takim në një kontekst kohor, sepse nuk na duhet të kthehemi 50 vjet mbrapa, po...


“Shqiponja e Artë”, vlerësim për kontributin e Diasporës

Postuar më: 20 Nëntor 2016

Fjala e kryeministrit Edi Rama në mbrëmjen gala të mbylljes së Samitit të Diasporës: Lordi Broughton, i njohur më mirë si bashkudhëtar i Bajronit dhe që shënimet e tij mbi Shqipërinë në fillim të shekullit XIX i ka lënë thjesht si Jo...


Kush e harron të kaluarën e hidhur është i dënuar ta rijetojë atë

Postuar më: 19 Nëntor 2016

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në inaugurimin e Bunk’Art 2: Përshëndetje të gjithëve! Me gjithë opinionet e tij të rrënjosura në tradita familjare dhe prej formimit të tij prej ushtaraku katolik, Gjenerali De Gaulle thoshte duke iu drejtu...


Të pandarë për Shqipërinë

Postuar më: 18 Nëntor 2016

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në çeljen e Samitit të parë të Diasporës Shqiptare:     Fort i dashur President i Republikës së Kosovës, miku im i shtrenjtë, Hashim Thaçi! Fort të dashur bashkatdhetarë dhe bashkatdhetare! Zonja dhe ...


Vettingu, për t’i dhënë fund epokës ku drejtësia është një mall që shitet

Postuar më: 17 Nëntor 2016

Fjala e kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e diplomimit të studentëve të Fakultetit të Drejtësisë: “Në të mirë të tij, njeriu është më fisniku nga të gjitha kafshët. Ndarë nga ligji dhe nga drejtësia është kafsha më e keqe....


Të vendosur në rrugën e reformave

Postuar më: 17 Nëntor 2016

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend:   Sali, meriton një falënderim, sepse na hoqe mallin e “Lulëkuqeve mbi Mure”. Je lulëkuqja e fundit e varur në mur dhe je në fakt, varur edhe më lart se ata fëmijët e jetimores që thoshin ...


Raporti i Progresit konfirmon reformat

Postuar më: 10 Nëntor 2016

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare:   Shqipëria dje mori një lajm që po të kishte ardhur në kohën e qeverisë së vjetër kushedi se çfarë mitingu festiv do ishte duke u zhvilluar tani në mes të shiut. Por...


Uniformat e reja, ripërtëritje dhe dinjitet për Policinë e Shtetit

Postuar më: 7 Nëntor 2016

Fjala e kryeministrit Edi Rama në prezantimin e uniformave të reja të Policisë së Shtetit: Përshëndetje që të gjithëve! Është me krenari dhe kënaqësi të veçantë që ju uroj juve dhe të gjithë kolegëve dhe kolegeve tuaja, t’i gë...


E shkuara jo pengesë për të ardhmen e përbashkët të Shqipërisë e Greqisë

Postuar më: 3 Nëntor 2016

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Është hapur një debat ndërkombëtar për disa banorë të Himarës, të cilët janë shfaqur të revoltuar për shkak të planit të bashkisë së re për hapësirën publike, pra ...


Rilindje e sportit përmes masivizimit të tij në shkolla

Postuar më: 2 Nëntor 2016

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me mësues të edukimit fizik, sportistë profesionistë, nxënës, etj.. mbi masivizimin e sportit në shkollat e vendit: Përshëndetje të gjithëve! Mirëserdhët! Jemi këtu për të kremtuar një mome...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët