OKB, Rama: Ndërtimi Rilindjes, sfida ime. Njihni pavarësinë e Kosovës.

Postuar më: 28 Shtator 2013

Z. Kryetar, Shkëlqesi, Zonja dhe zotërinj, Unë quhem Edi Rama. Jam Kryeministri i Shqipërisë dhe ky është muaji im i parë në këtë detyrë. Jam vërtet i mbushur me përulje tek gjendem në këtë foltore, në hapat dhe nën hijen e disa pr...


Për një ekonomi dinamike dhe të integruar

Postuar më: 19 Shtator 2013

Të nderuar zonja dhe zotërinj, Me shumë kënaqësi i drejtoj kësaj audience disa fjalë që lidhen me gjendjen e ekonomisë, me sfidat dhe me qasjen tonë të re ndaj një situate që lë pak vend për shumë optimizëm. Shqipëria përjeton një...


Me këtë program i ngremë kokën vendit

Postuar më: 15 Shtator 2013

Kur ha një milionë shuplaka, mendjet o të vijnë, o të ikin aq larg sa duhen vite për t’i kapur. Jo unë, jo ne, dikush tjetër, fatkeqësisht i njohur si krahu i armatosur me shifra dhe të dhëna të rreme i qeverisë së ikur, INSTAT-i dora...


PËR TEJKUFINJTË E GJENERATËS TJETËR

Postuar më: 14 Shtator 2013

“Do të udhëtojmë bashkë, të gjithë, ose nuk udhëtojmë. Pa përfaqësuesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nuk nisemi – sot, as nesër, asnjëherë. Kështu mendojmë të gjithë. Vetëm Bashkë,” tha profesor Rexhep Qosja, një pre...


Puna e opozitës është fjala – fjala e qeverisë është puna

Postuar më: 13 Shtator 2013

Si sot, në të njëjtën datë, 11 shtator, viti 2001, një kërpudhë tymi, e zezë me bisht të zjarrtë, u ngrit befasisht në qiellin e botës dhe e zaptoi të tërin. Mbiu dhunshëm duke çelur një gropë të madhe gjaku e hiri mu në zemrën ...


Puna e opozitës është fjala – fjala e qeverisë është puna

Postuar më: 12 Shtator 2013

Si sot, në të njëjtën datë, 11 shtator, viti 2001, një kërpudhë tymi, e zezë me bisht të zjarrtë, u ngrit befasisht në qiellin e botës dhe e zaptoi të tërin. Mbiu dhunshëm duke çelur një gropë të madhe gjaku e hiri mu në zem...


Parlamenti miraton buxhetin e vitit 2014 – Rama: Ndaluam rrënimin!

Postuar më: 28 Janar 2013

Fjala e Kryeministrit Edi Rama sot në Kuvend:   Pata disa kërkesa nga parafolësit e opozitës që të marr fjalën, por e pashë të udhës që t’i dëgjoj me vëmendje që të gjithë dhe ta marr fjalën vetëm një herë. Në radhë të p...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët