Puna e opozitës është fjala – fjala e qeverisë është puna

Postuar më: 12 Shtator 2013

Si sot, në të njëjtën datë, 11 shtator, viti 2001, një kërpudhë tymi, e zezë me bisht të zjarrtë, u ngrit befasisht në qiellin e botës dhe e zaptoi të tërin. Mbiu dhunshëm duke çelur një gropë të madhe gjaku e hiri mu në zem...


Parlamenti miraton buxhetin e vitit 2014 – Rama: Ndaluam rrënimin!

Postuar më: 28 Janar 2013

Fjala e Kryeministrit Edi Rama sot në Kuvend:   Pata disa kërkesa nga parafolësit e opozitës që të marr fjalën, por e pashë të udhës që t’i dëgjoj me vëmendje që të gjithë dhe ta marr fjalën vetëm një herë. Në radhë të p...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët