Sekretar i Përgjithshëm i Këshillit të Ministrave

Engjëll Agaçi

Engjell Agaci

 

Z. Engjëll Agaçi, ka lindur në Fier, më 15 Shkurt 1969.
Është diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin “Tor Vergata”, në Romë, ku edhe ka ushtruar për shumë vite profesionin e Avokatit.
Në vijim ka qënë kërkues shkencor në të Drejtën Ndërkombëtare Publike, duke e finalizuar me përfundimin e doktoraturës në Universitetin “La Sapienza” në Romë, ku dhe ka perfituar titullin Doktor Shkencash.
Këshilli i Përgjithshem i Akademisë Norman (Norman Academy) në Itali, i ka dhënë titullin honorifik të “akademikut të nderit”.
Nga data 15 shtator 2013 ushtron funksionin e Sekretarit të Përgjithshëm të Këshillit të Ministrave.

 

Email:       [email protected]

Adresa:  “Bulevardi Dëshmoret e Kombit” , Nr.1, Tiranë

Orari:      e Hënë – e Enjte     08:00 – 16:30

e Premte                 08:00 – 14:00