Koordinatori për të drejtën e informimit

Merita Bundo

Koordinatore per te drejten e informimit dhe njoftimin e konsultimin publik ne Kryeministri

Email:       [email protected]

Adresa:  “Bulevardi Dëshmoret e Kombit” , Nr.1, Tiranë

Orari:      e Hënë – e Enjte     08:00 – 16:30

e Premte                 08:00 – 14:00