NJOFTIM PËR SHTYP

Postuar më: 24. Korrik 2018

Për shkak të mbarimit të mandatit të gjyqtarit aktual të Shqipërisë në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njeriut (GJEDNJ), Shqipëria zhvilloi procedurën e përzgjedhjes së kandidatëve që rekomandohen për pozicionin e gjyqtarit t...


Hanh: Screening, pjesë e procesit të negociatave

Postuar më: 17. Korrik 2018

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Komisionerin europian për Zgjerimin Johannes Hahn për fazën përgatitore të procesit negociator: Kryeministri Edi Rama: Së pari, dëshiroj të falënderoj Komisionin Europian, Komisionerin, ekip...


Tusk: Shqipëria, një partner dhe një mik i BE

Postuar më: 13. Korrik 2018

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Presidentin e Këshillit Europian, Donald Tusk, në Bruksel: Donald Tusk: Mirëdita dhe më lejoni t’i shpreh mirëseardhjen time të ngrohtë, mikut tim të mirë, këtu në Bruksel, Kryeministër...


Rama-Hahn: Shqipëria nis procesin analitik

Postuar më: 13. Korrik 2018

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Komisionerin për Zgjerimin Johannes Hahn, në Bruksel: Komisioneri Johannes Hahn: Të dy jemi të një mendimi se përfundimet e qershorit të Këshillit të Çështjeve të Përgjithshme, i miratuar...


Shqipëri-Mal i Zi, marrëdhënie të shkëlqyera

Postuar më: 3. Korrik 2018

Konferenca e përbashkët për shtyp e Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe Kryeministrit të Malit të Zi, Duško Marković: Kryeministri Edi Rama:  Mirëdita të gjithëve! I dashur Duško, I nderuar Kryeministër i Malit të Zi! Kjo isht...


E para mbledhje e përbashkët e qeverive të Shqipërisë dhe Malit të Zi

Postuar më: 3. Korrik 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin ndërqeveritar Shqipëri-Mali i Zi, në Shkodër: Është, jo sepse duhet thënë për protokoll, por sepse ka një të vërtetë të madhe në këtë, një kënaqësi e veçantë që jemi këtu, sëbashku, ...


Punësimi vijon trendin rritës në tremujorin e parë 2018

Postuar më: 11. Qershor 2018

Konferencë për shtyp e ministrit Arben Ahmetaj:  Rritja e forcave të punës e publikuar sot nga INSTAT, konfirmon se punësimi ka vijuar trendin e tij rritës edhe në tremujorin e parë të 2018-ës. Pra, lajmi i mirë për shqiptarët punësimi...


Kryeministri Rama mirëpret Kryeministrin bullgar Boyko Borissov

Postuar më: 4. Qershor 2018

Konferenca e përbashkët e Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe Kryeministrit të Bullgarisë, Boyko Borissov: Kryeministri Edi Rama:   Pata nderin dhe kënaqësinë të pres sot një mik të posaçëm, Kryeministrin e Bullgarisë, i cili ...


Muaji maj, zyrat e punës arrijnë objektivin

Postuar më: 1. Qershor 2018

Deklaratë për mediat e zëvendësministres së Ekonomisë dhe Financave, Dajna Sorensen: Sot, 36 zyrat e punësimit kryen raportimin mujor pranë Zyrës së Kryeministrit mbi performancën e tyre për muajin maj. Qëllimi i këtij takimi ishte rapo...


Komunikim për mediat pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave

Postuar më: 21. Maj 2018

Komunikim i Kryeministrit Edi Rama për mediat, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Sot jemi në aktivitetin e përmuajshëm të qeverisë në qark dhe për këtë muaj jemi këtu në Gjirokastër, ku kemi kryer mbledhjen dhe do të vazhdojm...


Komunikim me mediat pas vizitës në Berlin

Postuar më: 26. Prill 2018

Komunikim me mediat i Kryeministrit Edi Rama mbi konkluzionet rreth vizitës në Berlin:  Jam në këtë komunikim këtu, menjëherë pas vizitës në Berlin, e cila këtë herë kishte një rëndësi të posaçme për momentin historik në të cili...


Gjermania e angazhuar për të ardhmen europiane të Shqipërisë dhe rajonit

Postuar më: 25. Prill 2018

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama dhe Kancelares Angela Merkel, përpara takimit në selinë e qeverisë gjermane në Berlin:    Kancelarja Angela Merkel: Zonja dhe zotërinj, jam e gëzuar që sot dhe këtë mund ta them me gëz...


Tusk: Çka keni bërë, e mjaftueshme për të çelur bisedimet për anëtarësim

Postuar më: 24. Prill 2018

Deklarata e përbashkët për shtyp e Kryeministrit Edi Rama dhe Presidentit të Këshillit Europian, Donald Tusk: Kryeministri Rama: Përshëndetje të gjithëve! Së pari, lejomëni që në emër të të gjithëve pa dallim, sepse pa dallim ësht...


Kryeministri belg: Respekt e vlerësim për përpjekjet e rëndësishme që janë kryer

Postuar më: 23. Prill 2018

Konferenca për mediat e Kryeministrit Edi Rama dhe Kryeministrit të Belgjikës, Charles Michel, i cili zhvilloi një vizitë zyrtare në Tiranë:   Kryeministri Edi Rama: Mirdita! Së pari, dua t’i shpreh falënderimet dhe mirënjohjen Krye...


Komunikim për mediat pas mbledhjes së qeverisë në Fier

Postuar më: 20. Prill 2018

Konferencë për shtyp e Kryeministrit Edi Rama pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave në Fier: Mirdita! Faleminderit që keni ardhur! Për këtë muaj, mbledhja e qeverisë dhe më pas, qëndrimi i qeverisë në një qark është në Fier. M...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët