Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 29 Prill 2020

Deklarata e Dr. Eugena Tomini, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, ju bëjmë me dije rezultatet e 24 orëve të fundit sa i takon gjurmimit dhe hetimit epidemiologjik dhe situatën e deritanishme të përhapjes së COVID-19. Gjatë 2...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 28 Prill 2020

Deklarata e Dr. Albana Fico, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, ju bëjmë me dije rezultatet e 24 orëve të fundit sa i takon gjurmimit dhe hetimit epidemiologjik dhe situatën e deritanishme të përhapjes së COVID-19. Gjatë 24 or...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 27 Prill 2020

Në vendin tonë deri më sot (27.04.2020) janë testuar 7401  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 736 raste të konfirmuara 28 pacientë kanë ndërruar jetë 422 pacientë të shëruar Shpërndarja sipas rretheve të ra...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 26 Prill 2020

Deklarata e Dr. Marjeta Dervishi, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, ju bëjmë me dije rezultatet e 24 orëve të fundit sa i takon gjurmimit dhe hetimit epidemiologjik dhe situatën e deritanishme të përhapjes së COVID-19. Gjatë 24...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 25 Prill 2020

Deklarata e Genta Qirjako, Instituti i Shëndetit Publik:  Ju informojmë mbi përditësimin e situatës epidemiologjike të deritanishme të përhapjes së COVID-19 në vendin tonë. Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 247 persona të dyshuar...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 24 Prill 2020

Deklarata e Dr. Eugena Tomini, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, ju bëjmë me dije rezultatet e 24 orëve të fundit sa i takon gjurmimit dhe hetimit epidemiologjik dhe situatën e deritanishme të përhapjes së COVID-19. Gjatë 24 or...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 23 Prill 2020

Deklarata e Dr. Rovena Daja, Instituti i Shëndetit Publik:  Ju informojmë për situatën e deritanishme të përhapjes së COVID19 në vendin tonë: Në 24 orët që lamë pas rezultatet e situatës epidemiologjike janë si më poshtë. Janë test...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 22 Prill 2020

Deklarata e prof. Mira Rakacolli, zv/ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale:  Në 24 orët që lamë pas rezultatet e situatës epidemiologjike janë si më poshtë. Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 252 persona të dyshuar me COVI...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 21 Prill 2020

Deklarata e Dr. Albana Fico, Instituti i Shëndetit Publik: Në 24 orët që lamë pas rezultatet e situatës epidemiologjike janë si më poshtë: Janë testuar 242 persona të dyshuar me COVID-19. Nga rezultatet e testimeve janë konfirmuar 25 rast...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 20 Prill 2020

Deklarata e Dr. Eugena Tomini, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, ju bëjmë me dije rezultatet e 24 orëve të fundit sa i takon gjurmimit dhe hetimit epidemiologjik dhe situatën e deritanishme të përhapjes së COVID-19. Gjatë 24 or...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 19 Prill 2020

Deklarata e Dr. Marjeta Dervishi, Instituti i Shëndetit Publik:  Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 18 Prill 2020

Deklarata e Prof. Mira Rakacolli, Zv/ Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale:  Në komunikimin tonë të përditshëm në lidhje me situatën e infeksionit Sars Cov 2 dhe Sëmundjen Covid 19 në Shqipëri, ju bëjmë me dije se: Në 24 or...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 17 Prill 2020

Deklarata e Albana Fico, Instituti i Shëndetit Publik:  Ju bëjmë me dije se ka vijuar puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara pozitive. Në 24 orët e fundit janë testuar 253 ...


Ndryshimet në Kodin Penal, mbushet boshllëku në rastin e një situate epidemie

Postuar më: 16 Prill 2020

Prononcimi për mediat i Kryeministrit Edi Rama pas përfundimit të seancës plenare për votimin e ndryshimeve në Kodin Penal për të përballuar një situatë pandemie:   -Zoti Kryeministër, Presidenti Ilir Meta bëri disa propozime sot për n...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 16 Prill 2020

Deklarata e Silva Bino, Instituti i Shëndetit Publik: Në vijim të informimit të përditshëm ju bëjmë me dije për situatën e 24 orëve të fundit në Shqipëri lidhur me infeksionin Sars Cov2 dhe sëmundjen COVID-19. Dje janë testuar 269 per...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët