Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 15 Prill 2020

Deklarata e zv/ministres së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Mira Rakacolli:  Në vijim të informimit të përditshëm ju bëjmë me dije për situatën e 24 orëve të fundit në Shqipëri lidhur me COVID-19. Dje janë testuar 252 persona t...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 14 Prill 2020

Deklarata e Eugena Tomini, Instituti i Shëndetit Publik:  Në 24 orët që lamë pas, ju bëjmë me dije se ka vijuar puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara pozitive. Dje ja...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 13 Prill 2020

Deklarata e Dr. Albana Fico, Instituti i Shëndetit Publik:  Në 24 orëshin që lamë pas ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara pozitive. Dje jan...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 12 Prill 2020

Deklarata e Dr. Marjeta Dervishi, Instituti i Shëndetit Publik: Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara p...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 11 Prill 2020

Deklarata e Zv/ministres së Shëndetësisē, Prof. Mira Rakacolli: Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuar...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 10 Prill 2020

Deklarata e Dr. Marjeta Dervishi, Instituti i Shëndetit Publik:  Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 9 Prill 2020

Deklarata e Dr. Rovena Daja, Instituti i Shëndetit Publik:  Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara pozi...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 8 Prill 2020

Deklarata e Dr. Albana Fico, Instituti i Shëndetit Publik: Në vijim të komunikimit të përditshëm, ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konfirmuara poziti...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 7 Prill 2020

Deklarata e Silva Bino, Instituti i Shëndetit Publik:  15 të shëruar në 24 orë. Shkon në 131 numri i të shëruarve Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 6 Prill 2020

Deklarata e zv/ministres së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Dr. Mira Rakacolli:  Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të r...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 5 Prill 2020

Deklarata e drejtores së Institutit të Shëndetit Publik, Dr. Albana Fico:  5 të shëruar në 24 orë. Shkon në 104 numri i të shëruarve Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identif...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 4 Prill 2020

Deklaratë e Dr. Marjeta Dervishi, Instituti i Shëndetit Publik:  Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve, të konf...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 3 Prill 2020

Komunikim i Mira Rakacolli, zv/ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale: Në vijim të komunikimit të përditshëm, Ju bëjmë me dije se vazhdon puna në terren për identifikimin e rasteve të reja dhe gjurmimin e kontakteve të rasteve t...


Në ndihmë të 600 mijë familjeve dhe qytetarëve në nevojë

Postuar më: 2 Prill 2020

Deklaratë për media e ministres së Mbrojtjes, Olta Xhaçka:  Të dashur miq, kam dëgjuar këto dy ditë akuzat e opozitës në adresë të ministrisë që drejtoj mbi blerjen e disa mallrave ushqimore për Rezervat e shtetit, jetike për situat...


Raport i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 2 Prill 2020

Deklarata e përfaqësueses së Institutit të Shëndetit Publik, Rovena Daja: Ndërron jetë 78-vjeçari nga Durrësi, viktima e 16 në Shqipëri. 9 të shëruar gjatë 24 orëve të fundit. Shkon në 76 numri i të shëruarve Në vijim të komuniki...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët