Elbasan, Konsultim publik me nxënësit për Strategjinë e Re Kombëtare për Rininë (2022-2029)

Postuar më: 26 Tetor 2021

Fjala e kryeministrit Edi Rama takimin e radhës për konsultimin publik me nxënësit dhe studentët e të gjithë Shqipërisë, për Strategjinë e Re Kombëtare për Rininë (2022-2029), të zhvilluar në Elbasan:   Shumë faleminderit për...


Kryeministri Rama viziton Xhaminë dhe varrin e Muhamed Aliut, në Egjipt

Postuar më: 23 Tetor 2021

Gjatë vizitës në Egjipt, Kryeministri Edi Rama vizitoi Xhaminë dhe varrin e Muhamed Aliut, një figurë e shquar në historinë e shtetit modern egjiptian, i cili kishte origjinë shqiptare. Kryeministri u njoh me historinë e Xhamisë, një obje...


Konferencë e përbashkët për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Kryeministrin e Republikës Arabe të Egjiptit, Moustafa Madbouly

Postuar më: 23 Tetor 2021

Kryeministri Edi Rama ndodhet sot për një vizitë zyrtare në Egjipt, ku zhvilloi një takim me Kryeministrin e Republikës arabe të Egjiptit, Mostafa Madbouly. Në përfundim të takimit takimit mes tyre, Kryeministri Edi Rama dhe Kryeministri i...


Koha për t’i dhënë goditjen e fundit keqmenaxhimit në pastrimin e qyteteve

Postuar më: 22 Tetor 2021

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me Kryetarë të Bashkive dhe Prefektë:   Shumë faleminderit ministre! Panorama është e qartë për të gjithë besoj. Asgjë e re nuk u tha në sensin që nuk ka shqiptar që jeton në Shqipëri ap...


Përvjetori i Fondacionit Gjerman “Friedrich Ebert” në Shqipëri

Postuar më: 21 Tetor 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në përvjetorin e Fondacionit Gjerman “Friedrich Ebert” në Shqipëri:   Faktikisht, shefja e Fondacionit këtu në Tiranë ma prishi fjalimin sepse e nisi ekzatësisht me të njëjtën fjali që niste dhe fja...


Bubq, plot 2 vjet pas tërmetit tragjik, 200 familje do të kthehen në shtëpitë e reja

Postuar më: 21 Tetor 2021

2 vjet pas natës së 26 nëntorit të 2019, shumë nga familjet e mbetura pa strehë,  do të sistemohen në shtëpi të reja apo apartamente të reja. Kryeministri Edi Rama sëbashku me Ministrin e Shtetit për Rindërtimin Arben Ahmetaj ishin sot...


Ceremonia e 30-vjetorit të Programit të Zhvillimit të Kombeve të Bashkuara (UNDP) në Shqipëri

Postuar më: 20 Tetor 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e 30-vjetorit të Programit të Zhvillimit të Kombeve të Bashkuara (UNDP) në Shqipëri:   Më kanë bërë një fjalim shumë të gjatë meqë ra fjala, do mundohem të flas në mënyrë sa më t...


Konferencë e përbashkët për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Ambasadorin e BE-së në Shqipëri, Luigi Soreca

Postuar më: 20 Tetor 2021

Komisioni Europian publikon Raportin e Progresit 2021 për Shqipërinë, ku konfirmon ecurinë e qëndrueshme të vendit tonë dhe përmbushjen e detyrave të procesit, duke nënvizuar po ashtu edhe sfidat e mëtejshme, në një rrugë që vazhdon, t...


Konsultimin publik me nxënësit dhe studentët në Durrës

Postuar më: 19 Tetor 2021

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin për konsultimin publik me nxënësit dhe studentët e të gjithë Shqipërisë, për Strategjinë e Re Kombëtare për Rininë (2022-2029), të zhvilluar në Durrës:   Përshëndetje! Faleminderit shu...


Kryeministri Rama në Kuvend

Postuar më: 14 Tetor 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend: Së pari, një shprehje keqardhjeje për atë logorenë në vend të “mirëmëngjesi”, pas ardhjes i fundit këtu, Zoti Lulzim dhe ta kam thënë disa herë publikisht, ta kam thënë edhe personalisht, ...


Në Forumin Ndërkombëtar mbi Përkujtimin e Holokaustit dhe Luftën kundër Antisemitizmit

Postuar më: 14 Tetor 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Forumin Ndërkombëtar mbi Përkujtimin e Holokaustit dhe Luftën kundër Antisemitizmit:    Kryeministri Edi Rama: Kam një fjalim me tre kapituj këtu, po do të flas shkurt. Dyshoj nëse të gjithë në kë...


500,000 doza të vaksinës Pfizer mbërrijnë nga mesi i tetorit

Postuar më: 11 Tetor 2021

Kryeministri Edi Rama mikpriti sot, Drejtorin Ekzekutiv të kompanisë Pfizer, Albert Bourla, i cili erdhi në Shqipëri për të parë nga afër kushtet e ruajtjes së vaksinave dhe për të siguruar vazhdimësinë e furnizimit me vaksina Pfizer, n...


Konferenca e OSBE-së për Europën Juglindore, “Gazetari në kohë krizash”

Postuar më: 11 Tetor 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në konferencën e OSBE-së për Europën Juglindore, “Gazetari në kohë krizash”: Është padyshim kënaqësi për mua që gjendem këtu, pasi diskutuam me ambasadorin e OSBE-së, pak kohë më parë, si të forco...


Plani i qeverisë për mbrojtjen e familjes shqiptare nga furtuna e krizës energjetike

Postuar më: 9 Tetor 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama:   Të dashur bashkëqytetarë e bashkëqytetare, pak ditë më parë ju drejtova një mesazh të drejtpërdrejtë, mbi shfaqjen e një krize energjitike të egër, në trajtën e rritjes marramendëse të çmimit ...


Gjeneral Major Abbas Ibrahim nderohet me Yllin e Madh të Medaljes së Kryeministrit për Mirënjohje Publike

Postuar më: 8 Tetor 2021

Fjala e kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e nderimit të Gjeneral Major Abbas Ibrahim me Yllin e Madh të Medaljes së Kryeministrit për Mirënjohje Publike: Përshëndetje të gjithëve! Sot jemi këtu për të nderuar një mik në ditë të v...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët