Rindërtimi, në shtëpitë e sapondërtuara në Kashar

Postuar më: 16 Tetor 2020

Puna për rindërtimin e shtëpive të dëmtuara nga tërmeti i nëntorit vijon çdo ditë, për t’u siguruar që familjet në banesa individuale, vitin e ri ta kalojnë nën një strehë të re, më të mirë e më të fortë se ajo që tërmeti i...


Kryenegociatori Mazi, vizitë të frytshme pune në Slloveni

Postuar më: 15 Tetor 2020

Nga data 14-15 tetor 2020, z. Zef Mazi, Kryenegociator i Shqipërisë për negociatat e anëtarësimit me BE-në zhvilloi një vizitë të frytshme pune në Slloveni. Gjatë qëndrimit në Ljubjanë, Kryenegociatori Mazi kreu disa takime pune në Min...


Lidhja mes SHBA dhe Shqipërisë më e fortë se kurrë

Postuar më: 15 Tetor 2020

Me Nën/Sekretaren e Shtetit për Arsimin dhe Kulturën, Marie Royce, në vazhdën e vizitave të nivelit të lartë të qeverisë amerikane në Shqipëri: Nënsekretarja e Shtetit për Arsimin dhe Kulturën Marie Royce: Të nderuar të pranishëm! F...


Në Tech Space për çeljen e Akademisë së Kodimit

Postuar më: 14 Tetor 2020

Fjala e Kryeministrit di Rama në ceremoninë e çeljes së Akademisë së Kodimit në Tech Space, në Agjencinë Kombëtare të Shoqërisë e Informacionit:   Përshëndetje të gjithëve! Ka në gjuhën shqipe një sërë fjalësh që, nëse d...


Programi i Rindërtimit, 500 njësi individuale dhe 500 apartamente në proces në Shijak

Postuar më: 14 Tetor 2020

Në Shijak, procesi i rindërtimit po vijon të përmbushë nga dita në ditë nevojat për strehim të banorëve që nëntori i vitit të shkuar i la jashtë në mënyrë tragjike. Mbi 500 banesa individuale po përfundojnë për familjet që do të...


Hapet në Shqipëri qendra e kreativitetit teknologjik TUMO

Postuar më: 13 Tetor 2020

Përshëndetja e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e çeljes së qendrës së kreativitetit teknologjik TUMO, në stadiumin Air Albania: Më lejoni në radhë të parë që t’i përshëndes miqtë nga SHBA-ja dhe mbase mund t’ju vlejë si ng...


Karburanti për prodhimin bujqësor pa akcizë, pa taksë qarkullimi, pa taksë mjedisi

Postuar më: 13 Tetor 2020

Komunikim i përjavshëm i Kryeministrit Edi Rama, Ministrit të Bujqësisë, Blendi Çuçi dhe Drejtores së Agjencisë për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural, Frida Krifca me gazetarët për ekonominë:   Kryeministri Edi Rama: Përshëndetje dhe f...


Raporti i GRECO për Shqipërinë, fakte të qarta për lehtësimin nga barra e trashëguar e korrupsionit

Postuar më: 13 Tetor 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Prezantimin e rezultateve të raportit të Grupit të Shteteve Kundër Korrupsionit (GRECO) për Shqipërinë: Faleminderit të gjithëve për praninë tuaj dhe për shembullin ndihmës në vendosjen e maskave, të...


Dorëzimi i Yllit të Madh të Mirënjohjes Publike Nuncit Apostolik Charles John Brown

Postuar më: 12 Tetor 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë dorëzimit të Yllit të Madh të Mirënjohjes Publike, Nuncit Apostolik, Charles John Brown: Të dashur miq! Fort i dashur Imzot Charles John Brown! Mirënjohës të gjithëve që i jeni përgjigjur ...


Fushë-Krujë, përfundon infrastruktura e lagjes së re moderne

Postuar më: 12 Tetor 2020

Apartamente e shtëpi individuale, shkolla, qendra shëndetësore, zyra shërbimesh publike, zona të gjelbra dhe një treg modern do të jetë pamja e re e lagjes që po ngrihet mbi gërmadhat e natës tragjike të 26 nëntorit, në Fushë-Krujë. E...


Manzë ku po ndërtohen 280 shtëpi të dëmtuara nga termeti i 26 nëntorit

Postuar më: 10 Tetor 2020

Në Bashkinë e Durrësit ka nisur loti i dytë me 900 njësi individuale, shumica e të cilave, pjesë-pjesë, deri në fund të këtij viti do të rihapin dyert. Në Manzë, aty ku sot Kryeministri Edi Rama inspektoi punimet për ndërtimin e shtë...


MASAT ANTI-COVID, komunikim i posaçëm lidhur me situatën e epidemisë

Postuar më: 10 Tetor 2020

Komunikim i Kryeministrit Edi Rama dhe Ministres së Shëndetsisë dhe Mbojtjes Sociale Ogerta Manastirliu me gazetarë, lidhur me masat e reja anti-COVID:   Kryeministri Edi Rama: Sot kemi një komunikim të posaçëm lidhur me situatën e epid...


Në Baldushk, në shtëpitë që po hapin dyert pas natës tragjike të 26 nëntorit

Postuar më: 9 Tetor 2020

Rindërtimi po vijon në fshatrat e Bashkisë së Tiranës. Shtëpitë e reja individuale po ju dorëzohen çdo ditë familjeve që i humbën ato natën tragjike të 26 nëntorit. Klementi, bashkëshortja dhe vajza e tyre 4 vjeçare, banorë të Bald...


Shqipëria me portofolin më potencial të energjisë së pastër në rajon

Postuar më: 8 Tetor 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me punonjësit e rinj të Qendrës së re të Mirëmbajtjes së Rrjetit të Gazit në Fier: Dëshiroj t’i shpreh mirë se ardhjen edhe miqve tanë, zëvendësambasadorit dhe të tjerëve këtu, në këtë ...


Qendra e re e Mirëmbajtjes së Rrjetit të Gazit, sipas modeleve industriale ndërkombëtare

Postuar më: 8 Tetor 2020

Qendra e re e Mirëmbajtjes së Rrjetit të Gazit (QM) në Fier është një investim i standardeve bashkëkohore, funksionimi i së cilës merr një rëndësi të madhe në procesin e gazifikimit të vendit. Kjo qendër është ndërtuar nga Albgaz,...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët