Fushë Krujë, po formësohet infrastruktura e re rrugore e nëntokësore

Postuar më: 28 Korrik 2020

Lagjja e re në Fushë Krujë, është pothuajse në gjymën e punës për ndërtimin e infrastrukturës së re rrugore e nëntokësore. Disa qindra familje të mbetura pa shtëpi në natën tragjike të 26 nëntorit do të strehohen në lagjen e re,...


Lezhë, Krujë e Kurbin, shpërndahen grantet për meremetimin e banesave

Postuar më: 27 Korrik 2020

Procesi i shpërndarjes së granteve për meremetimin vetjak të banesave, të cilat u dëmtuan nga tërmeti i 26 nëntorit, vijoi sot në bashkitë Lezhë, Krujë dhe Kurbin. Janë 4810 familje që përfitojnë në këto bashki drejtpërsëdrejti pa...


Do respektojmë Venecian dhe në 30 korrik votojmë ndryshimet kushtetuese

Postuar më: 27 Korrik 2020

Kryeministri Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Mund t’ju informoj mbi raportin, se Komisioni i Venecias ka nënvizuar jo një, por një sërë shkeljesh të Presidentit të Republikës. Janë të shkruara, e zeza mbi të bardhë. Një ser...


Durrës, në kantierin e rindërtimit të shkollës 9-vjeçare “Neim Babameto”

Postuar më: 25 Korrik 2020

Shkolla 9-vjecare “Neim Babameto” në Durrës, e cila u rrënua nga tërmeti i 26 nëntorit, sot është kthyer në kantier ndërtimi për ta ringritur mbi themele të reja. 1 vit pas tërmetit shkatërrues, pikërisht në 26 nëntor, shkolla do ...


Në kantierin e rindërtimit me një plan të ri zhvillimi për Bubqin

Postuar më: 24 Korrik 2020

8 mijë banorët e Bubqit, të cilët deri dje nuk kishin asnjë shërbim në njësinë e tyre administrative, madje as një qendër të mirëfilltë, brenda pak muajsh do të kenë të gjithë infrastrukturën e nevojshme, falë përfshirjes së kë...


Vota e sotme provë e madhe e qëndrimit të Partisë Socialiste në krah të shqiptarëve, pa dallim partish e anësish politike

Postuar më: 23 Korrik 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare: Duke e përsëritur apelin për të gjithë ata që na ndjekin, për domosdoshmërinë e mbajtjes së maskave në mjedise të mbyllura dhe duke shprehur keqardhjen për disa, të cilë...


Mirditë dhe Kavajë, nis dhënia e granteve të meremetimit vetjak të banesave

Postuar më: 21 Korrik 2020

Procesi i dhënies së granteve për familjet e dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit po vijon.  Sot nisi shpërndarja e granteve të meremetimit vetjak të banesave në bashkitë Mirditë dhe Kavajë, ku qytetarët tërhoqën shumën përkatëse n...


Farkë, nis rindërtimi i banesave individuale

Postuar më: 17 Korrik 2020

Procesi i Rindërtimit pas tërmetit shkatërrimtar të 26 nëntorit ka hyrë sot në një fazë tjetër, në ringritjen e bllokut të parë të banesave individuale, me 53 shtëpitë e Njësisë Administrative të Farkës. Ndërkohë, Bashkia e Tira...


Tirana 24 orë ujë, rehabilitohet rrjeti hidrik nga ujëmbledhësi deri në impiantin e Bovillës

Postuar më: 16 Korrik 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama pas inspektimit të digës së Ujëmbledhësit të Bovillës: Përshëndetje të gjithëve! Më vjen mirë që jemi sot këtu! Kërkoj ndjesën e të gjithëve për ta nisur jo me ujin, por me maskat, për t’u kujtua...


Në Kuvend, për procesin e Reformës Zgjedhore

Postuar më: 16 Korrik 2020

Fjala e Kreministrit Edi Rama në seancën plenare të Kuvendit: Maska është tanimë e detyrueshme në ambiente të mbyllura dhe nuk është aspak e domosdoshme në mjedise të hapura. Me këtë rast përfitoj që t’iu përgjgjem edhe të gjithë...


Vorë dhe Rrogozhinë, 1159 familje përfituese të granteve për dëmet nga tërmeti

Postuar më: 15 Korrik 2020

Ka nisur dhënia e granteve të meremetimit për qytetarët në Vorë dhe Rrogozhinë, banesat e të cilëve u dëmtuan pjesërisht nga tërmeti i 26 nëntorit. Kryeministri Edi Rama pati sot një komunikim online me kryetarin e Bashkisë së Vorës,...


Nis shpërndarja e granteve për shtëpitë e dëmtuara nga tërmeti në Bashkinë e Tiranës

Postuar më: 14 Korrik 2020

Të gjithë qytetarët, shtëpitë e të cilëve pësuan dëme të riparueshme nga tërmeti i 26 nëntorit do të përfitojnë nga mbështetja financiare e qeverisë përmes granteve sipas shkallës së dëmeve. Pas Bashkisë së Shijakut dhe Kamzës...


Industria e përpunimit të mishit në përputhje me standardet e Bashkimit Europian

Postuar më: 13 Korrik 2020

Tepelena, e njohur si një zonë zhvillimi blegtoral, po njeh investime të rëndësishme edhe në industrinē e përpunimit të mishit. Impianti i ri i përpunimit të mishit që po ngrihet në përputhje me standardet e Bashkimit Europian, me mbës...


24 orë ujë për pjesën historike të qytetit të Gjirokastrës

Postuar më: 13 Korrik 2020

Banorët e zonës së mbrojtur dhe qendrës historike të qytetit të Gjirokastrës fillimi i sezonit të ardhshëm turistik do t’i gjejë me ujë 24 orë në shtëpitë e tyre. Pas përmbylljes së fazës së parë të investimit për përmirësim...


Kalaja e Ali Pashës, një burim i rëndësishëm ekonomik për banorët e saj

Postuar më: 13 Korrik 2020

Kalaja e Ali Pashë Tepelenës do t’i rikthehet qytetit si një burim i rëndësishëm ekonomik. Kjo falë restaurimit tërësor të saj, duke e pastruar nga ndërtesat e ngritura pa plan e projekt dhe nga shkurret e shumta që i zënë frymën. Kr...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët