Abu Dhabi, në konferencën “World Policy Conference”

Postuar më: 1 Tetor 2021

*Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Abu Dhabi në ceremoninë zyrtare të hapjes së konferencës “World Policy Conference”:   Të nderuar miq! Siç mund ta përfytyroni, jam mes kryeministrave më të gjatë në botë, kështu që tundimi p...


Një yll mes yjeve të Murit të Kujtesës së Policisë së Shtetit

Postuar më: 30 Shtator 2021

Dëshmori i Atdheut Saimir Hoxha i rënë në krye të detyrës u nderua sot në një ceremoni të posaçme me vendosjen e një ylli, mes yjeve, në Murin e Kujtesës së Policisë së Shtetit që simbolizojnë Dëshmorët e Atdheut, pjesëtarë të ...


I përjetshëm kujtimi i Dëshmorit të Atdheut, Saimir Hoxha!

Postuar më: 29 Shtator 2021

Kryeministri Edi Rama zhvilloi sot homazhe në nderim të Dëshmorit të Atdheut, nënkomisarit të Policisë së Shtetit, Saimir Hoxha, i cili ra në detyrë të martën. “Është një çast i rëndë për të gjitha forcat tona të Policisë së ...


Konferencë për median e Kryeministrit Edi Rama me Presidenten e KE, Ursula von der Leyen

Postuar më: 28 Shtator 2021

Konferenca e përbashkët për median e Kryeministrit Edi Rama me Presidenten e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen, në ambientet e reja të shkollës dhe kopshtit në Fushë-Krujë, rindërtuar me fondet e Bashkimit Europian për rimëkëmbje...


Me studentë të Marrëdhënieve Ndërkombëtare, në Universitetin e Prishtinës

Postuar më: 27 Shtator 2021

Bisedë e Kryeministrit Rama me studentë të Marrëdhënieve Ndërkombëtare, në Universitetin e Prishtinës:    Përshëndetje të gjithëve! Përpara sesa të niseshim, mora një email nga organizata, ia kalova kabinetit dhe u thashë shiko...


Prishtinë, konferenca e përbashkët Rama-Kurti

Postuar më: 27 Shtator 2021

Konferenca e përbashkët për mediat në Prishtinë e Kryeministrit Edi Rama dhe Kryeministrit të Republikë së Kosovës, Albin Kurti:   Kryeministri Albin Kurti: Të nderuar gazetarë, zonja dhe zotërinj, unë sot jam shumë i nderuar dhe i g...


Nderim Profesor Rexhep Qoses me Kordonin e Madh me Yllin e Medaljes së Kryeministrit

Postuar më: 27 Shtator 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e dekorimit të Akademik Rexhep Qoses me Kordonin e Madh me Yllin e Medaljes së Kryeministrit për Mirënjohje Publike:   Fort i dashur! Profesor Rexhep Qosja! I dashur Albin! Të dashur e të nderuar...


Fjala e Kryeministrit Rama në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së

Postuar më: 25 Shtator 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së, Sesioni i 76-të     Zoti President i Asamblesë së Përgjithshme, Të nderuar delegatë, Është një nder i veçantë të mbaj këtë fjalë si përfaqësuesi i një...


Mbledhja e parë e qeverisë së re

Postuar më: 18 Shtator 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e parë të qeverisë së re:   E ndajmë edhe me opinionin publik këtë nisje zyrtare të punës sonë të përbashkët fillimisht si nevojë për të komunikuar me dyer të hapura disa norma të Ko...


Kryeministri Edi Rama për votëbesimin e qeverisë së re

Postuar më: 17 Shtator 2021

Fjala përmbyllëse e Kryeministrit Edi Rama në seancën e votëbesimit të qeverisë së re: Shumë shkurtimisht dua të them disa fjalë dhe në fakt do dëshiroja t’i thoja këto fjalë për ju që po ikni. Nuk e kuptoj logjikën. Deri dje kër...


Prezantimi në Kuvend i Programit Politik të qeverisë së re

Postuar më: 16 Shtator 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama:    I nderuar Kuvendi i Shqipërisë! Me një ndjenjë të posaçme mirënjohëse për zgjedhësit tanë dhe përgjegjësie përpara të gjithë shqiptarëve, pavarësisht se kanë votuar ose jo për Partinë Soci...


Konferencë e përbashkët për median e Kryeministrit Edi Rama me Kancelaren gjermane Angela Merkel

Postuar më: 14 Shtator 2021

Konferencë e përbashkët për median e Kryeministrit Edi Rama me Kancelaren gjermane Angela Merkel, në përfundim të vizitës së saj në Shqipëri: Kryeministri Edi Rama: Dua të them që kjo është njëkohësisht, një ditë e bukur për ne d...


Shqipëri-Arabia Saudite, thellim miqësisë e bashkëpumimit të ndërsjellë

Postuar më: 11 Shtator 2021

Deklaratë e përbashkët me Ministrin e Jashtëm të Arabisë Saudite, Princin Faisal bin Farhan Al-Saud:    Kryeministri Edi Rama: Kemi kënaqësinë të kemi në Tiranë, një mik të veçantë, Princin Faisal bin Farhan, ministrin e Jashtë...


Nis punën Bordi i Akreditimit të Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë

Postuar më: 10 Shtator 2021

Në prani të Kryeministrit Edi Rama, nisi sot punën, Bordi i Akreditimit të Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, një skuadër e re me ekspertë të nivelit më të lartë ndërkombëtarë, shqiptarë të cilët spikasin n...


Kryeministri Rama: Më shumë energji për njerëzit dhe për sfidat e mëdha të vendit

Postuar më: 10 Shtator 2021

Komunikimi për mediat i Kryeministrit Edi Rama në mbyllje të seancës së parë të legjislaturës së re të Kuvendit të Shqipërisë: Kryeministri Edi Rama: Ndalova në radhë të parë për t’ju uruar të gjithëve ju, një punë të mbarë ...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët