Vlerësimi i Bankës Botërore për impaktin e mundshëm ekonomik e social të COVID-19

Postuar më: 1 Qershor 2020

Deklarata për shtyp e ministrit të Rindërtimit dhe koordinator për hartimin e Planit Kombëtar të Rimëkëmbjes, Arben Ahmetaj: Së fundmi Banka Botërore ka deklaruar dhe ka prezantuar një sërë raportesh sektoriale për sa i përket dëmit n...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 12 Maj 2020

Deklarata e Dr. Rovena Daja, Instituti i Shëndetit Publik:  Ju bëjmë me dije të dhënat e 24 orëve të fundit të situatës së COVID 19 në Shqipëri. Situata epidemiologjike në vend paraqitet e qëndrueshme mbështetur në identifikimin e ra...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 10 Maj 2020

Deklarata e Gentiana Qirjako, Instituti i Shëndetit Publik:  Ju bëjmë me dije të dhënat e 24 orëve të fundit të situatës së COVID 19 në Shqipëri. Situata epidemiologjike në vend paraqitet e qëndrueshme mbështetur në identifikimin...


Soreca: BE, plan ekonomik dhe investimesh

Postuar më: 9 Maj 2020

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama dhe Ambasadorit të Delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë, Luigi Soreca, me rastin e 9 Majit, Ditës së Europës: Ambasadori Soreca: Është kënaqësi që ju kemi sërish në Shtëpinë e Eur...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 8 Maj 2020

Deklarata e Dr. Eugena Tomini, Instituti i Shëndetit Publik:  Situata epidemiologjike në vend paraqitet e qëndrueshme mbështetur në identifikimin e rasteve të deritanishme dhe gjurmimin e thelluar epidemiologjik. Rritja e vigjilencës, hetimi ...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 7 Maj 2020

Deklarata e Dr. Rovena Daja, Instituti i Shëndetit Publik:  Ju informojmë për situatë epidemiologjike të infeksionit Sars Cov 2 në Shqipëri. Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 275 testime për persona të dyshuar me COVID-19 dhe prej tyr...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 6 Maj 2020

Deklarata e Prof. Mira Rakacolli, zv/ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale:  Në informimin e sotëm në lidhje me situatën e Covid-19 ju bëjmë me dije së gjatë 24 orëve të fundit janë evidentuar 12 raste të reja pozitive nga tes...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 5 Maj 2020

Deklarata e Dr. Albana Fico, Instituti i Shëndetit Publik:  Situata epidemiologjike po monitorohet me shumë kujdes nga të gjitha strukturat e shëndetësisë. Në këtë situatë të lehtësimit të masave, është rritur vigjilenca për gjur...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 4 Maj 2020

Situata epidemiologjike në vend aktualisht paraqitet e qëndrueshme dhe me një nivel të ulet të pozitivitetit krahasuar me numrin total te testimeve. Gjatë javës së epidemisë, përqindja e pozitivitetit arriti në 4.3 %, vlera më e ulët nga...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 3 Maj 2020

Deklarata e Gentiana Qirjako, Instituti i Shëndetit Publik: Ju informojmë për situatën epidemiologjike të përhapjes së COVID19 në vend dhe për lehtësimin e masave nga dita e hënë. Nga 197 testimet e kryera gjatë 24 orëve të fundit pë...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 2 Maj 2020

Dr. Eugena Tomini, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, Ju informojmë për situatën e deritanishme të përhapjes së COVID19 në vendin tone. Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 171 persona të dyshuar me COVID-19 nga veriu në ju...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 1 Maj 2020

Dr. Rovena Daja, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, Ju informojmë për situatën e deritanishme të përhapjes së COVID19 në vendin tone. Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 245 persona të dyshuar me COVID-19 nga veriu në jug ...


Plani i ri i masave lehtësuese, në 11 maj nis faza e dytë e rihapjes

Postuar më: 30 Prill 2020

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu prezantoi planin e hapjes dhe lehtësimit të masave që do të hyjnë në fuqi që nga data 4 Maj. “Jemi në një moment shumë të rëndësishëm dhe përcaktues për vijimin e...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 30 Prill 2020

Deklarata e Dr. Marjeta Dervishi, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, ju bëjmë me dije të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket të prekurve nga COVID 19 ku sot rezulton se numri i pacientëve të shëruar është dyfish më i la...


Deklaratë për mbylljen e vitit akademik për arsimin e lartë

Postuar më: 30 Prill 2020

Deklarata e ministres së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini për mbylljen e vitit akademik për arsimin e lartë:  Të dashur studentë! Nga e marta që kemi bërë njoftimin për mbylljen e vitit shkollor kemi marrë qindra, mijëra mesazh...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët