Video

Bashkëpunimi Shqipëri-Kosovë, një epokë e re Konferenca e përbashkët për shtyp e Kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama dhe Kryeministrit të Kosovës Hashim Thaçi.

Bashkëpunimi Shqipëri-Kosovë, një epokë e re Konferenca e përbashkët për shtyp e Kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama dhe Kryeministrit të Kosovës Hashim Thaçi.

13 Shtator 2013