Rezultatet javore të luftës kundër korrupsionit

Postuar më: 1 Nëntor 2018

Deklarata e ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj:  Strukturat e luftës kundër korrupsionit, në bashkëpunim të ngushtë edhe me institucionet e tjera ligjzbatuese kanë vijuar punën intensive për të evidentuar dhe vënë përpara përgje...


Rriten pagat në arsim, shëndetësi, mbrojtje, drejtësi dhe trupin diplomatik

Postuar më: 26 Tetor 2018

Deklarata e Ministrit të Financave dhe Ekonomisë z. Arben Ahmetaj, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave, për Buxhetin 2019 dhe Paketën Fiskale: Përshëndetje të gjithëve, Sot dua të ndaj me ju lajmin dhe informacionin që Këshilli i M...


Luftë frontale ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar

Postuar më: 26 Tetor 2018

Deklaratë për mediat, pas mbledhjes se Këshillit të Ministrave, e ministres së Drejtësisë Etilda Gjonaj: Sot Këshilli i Ministrave miratoi një paketë ndryshimesh ligjore, që ndalon përfitimin e të mirave publike nga persona fizike apo ju...


Raporti javor mbi rezultatet e luftës antikorrupsion

Postuar më: 24 Tetor 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj:  Mekanizmi antikorrupsion i ngritur nga Qeveria në bashkëpunim gjithnjë e më të ngushtë me qytetarët përmes platformës shqiperiaqeduam.al, por edhe me institucionet e tjera ...


Raporti javor mbi rezultatet e luftës antikorrupsion

Postuar më: 17 Tetor 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj, mbi rezultatet e luftës kundër korrupsionit: Masat e marra në inspektimin, evidentimin dhe procedimin e rasteve dhe formave të korrupsionit vijojnë në mënyrë intensive nga Ta...


Raporti Javor Publik kundër korrupsionit

Postuar më: 10 Tetor 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, njëkohësisht Koordinatore Kombëtare e Antikorrupsionit, Etilda Gjonaj, mbi masat ndëshkimore të Task Forcës Antikorrupsion: Veprimtaria e Task Forcës Antikorrupsion dhe institucioneve të tje...


Rezultatet javore të luftës kundër korrupsionit

Postuar më: 3 Tetor 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj, mbi rezultatet javore të luftës kundër korrupsionit:  Task Forca Antikorrupsion, së bashku me institucionet ligjzbatuese, po vijon me përpikmëri zbatimin e planeve të punës ...


Paketë e re investimesh 2018-2020 për Korçën

Postuar më: 29 Shtator 2018

Konferencë për shtyp e Kryeministrit, pas mbledhjes së qeverisë në Korçë:  Ne jemi këtu, në Korçë, për stacionin e radhës së muajit. Ju e dini që çdo muaj qeveria ka një stacion jashtë Tirane për të zhvilluar mbledhje dhe aktivit...


Raporti publik javor për masat antikorrupsion

Postuar më: 26 Shtator 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj, mbi rezultatet e luftës kundër korrupsionit: Veprimtaria e Task Forcës Antikorrupsion ka vijuar me kontrolle dhe inspektime në institucionet që ofrojnë shërbime ndaj publikut, ...


Antikorrupsioni do të përshkallëzohet në të gjitha zyrat e shërbimeve për qytetarët

Postuar më: 25 Shtator 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë: Platforma e bashkëqeverisjes shqiperiaqeduam.al dhe Task Forca Antikorrupsion e qeverisë nga njëra anë, si edhe bashkëpunimi në rritje Prokurori – Polici e Shtetit nga ana tjetër, po e ...


Maas: Shqipëria mund të mbështetet gjithmonë në ndihmën e Gjermanisë

Postuar më: 19 Shtator 2018

Deklarata për mediat e Kryeministrit Edi Rama dhe ministrit të Jashtëm Federal të Gjermanisë, Heiko Maas:  Kryeministri Edi Rama: Përshëndetje! Është kënaqësi që sot, ne mikpresim ministrin Mass dhe është një rast i mirë për të shp...


Lufta kundër korrupsionit, sfidë e qeverisë shqiptare

Postuar më: 19 Shtator 2018

Deklaratë për shtyp e ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Task Forca Antikorrupsion ka vijuar me intensitet të lartë  verifikimin e të gjitha denoncimeve të qytetarëve edhe kontrollin e ligj...


“Integrimi i Ekonomisë Rajonale”, takim informal i Kryeministrave të rajonit

Postuar më: 27 Gusht 2018

Konferencë e përbashkët për shtyp e Kryeministrit Edi Rama, Kryeministrit të Malit të Zi Dushko Markoviç, Kryeministrit të Kosovës Rramush Haradinaj, Komisionerit për Zgjerimin Johannes Hahn dhe Presidentit të BERZH Suma Chakrabarti, në ...


NJOFTIM PËR SHTYP

Postuar më: 24 Korrik 2018

Për shkak të mbarimit të mandatit të gjyqtarit aktual të Shqipërisë në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njeriut (GJEDNJ), Shqipëria zhvilloi procedurën e përzgjedhjes së kandidatëve që rekomandohen për pozicionin e gjyqtarit t...


Hanh: Screening, pjesë e procesit të negociatave

Postuar më: 17 Korrik 2018

Konferenca për shtyp e Kryeministrit Edi Rama me Komisionerin europian për Zgjerimin Johannes Hahn për fazën përgatitore të procesit negociator: Kryeministri Edi Rama: Së pari, dëshiroj të falënderoj Komisionin Europian, Komisionerin, ekip...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët