PROJEKTLIGJ, MIRATUAR NË DATËN 25 TETOR 2013

Postuar më: 25 Tetor 2013

PROJEKTLIGJ, MIRATUAR NË DATËN 25 TETOR 2013   PROJEKTLIGJ:   1. Projektligj “Për ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar të Britani...


PROJEKTLIGJ, MIRATUAR NË DATËN 9 TETOR 2013

Postuar më: 9 Tetor 2013

PROJEKTLIGJ, MIRATUAR NË DATËN 9 TETOR 2013   PROJEKTLIGJ: Projektligj “Për ratifikimin e marrëveshjes financiare, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë, përfaqësuar nga Ministria e Financave, dhe Artigianc...


PROJEKTLIGJE, MIRATUAR NË DATËN 4 TETOR 2013

Postuar më: 4 Tetor 2013

PROJEKTLIGJE, MIRATUAR  NË  DATËN  4 TETOR  2013   PROJEKTLIGJE:   1. Për ratifikimin e marrëveshjes së financimit, ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë, përfaqësuar nga Ministria e Financave, dhe ...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët