Të gjithë bashkë, për një Natë të Bardhë dhe të bukur!

Postuar më: 27 Nëntor 2013

Ministrja e Kulturës Znj. Mirela Kumbaro njoftoi sot për publikun axhendën e një serie aktivitetesh kulturore dhe artistike që do të zhvillohen në Tiranë në kuadër të “Natës së Bardhë”, më 29 Nëntor, e organizuar nën kujdesin e v...


Me këtë program i ngremë kokën vendit

Postuar më: 15 Nëntor 2013

Kur ha një milionë shuplaka, mendjet o të vijnë, o të ikin aq larg sa duhen vite për t’i kapur. Jo unë, jo ne, dikush tjetër, fatkeqësisht i njohur si krahu i armatosur me shifra dhe të dhëna të rreme i qeverisë së ikur, INSTAT-i dora...


Deklaratë për shtyp mbi reagimin ndërkombëtar për situatën në Siri

Postuar më: 28 Gusht 2013

Si një komb që njeh mirë parimet e lirisë dhe dhunën nga regjimet shtypëse, ne qëndrojmë pranë popullit sirian në këtë moment tragjik për të. Si një popull që e ka lidhur fatin dhe të ardhmen e tij me fatin dhe të ardhmen e lirisë ...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët