Ish të dënuarit politik, prioritet në pagesa atyre që janë gjallë

Postuar më: 4 Qershor 2014

Deklaratë e Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, sot, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Dua që t’ju informoj që Qeveria sapo ka marrë një vendim që sjell disa ndryshime në ligjin për të përndjekurit poli...


KE, PO progresit të Shqipërisë. PO statusit të vendit kandidat

Postuar më: 4 Qershor 2014

Konferencë e përbashkët për shtyp e Kryeministrit Rama dhe Komisionerit për Zgjerimin Stefan Fyle, pas përfundimit të takimit të tretë, të “Dialogut të Nivelit të Lartë Shqipëri-BE”, të mbajtur sot në Tiranë:   Kryeministri ...


Një lëvizje për të promovuar Shqipërinë, newalbania.tumblr.com

Postuar më: 23 Maj 2014

Deklaratë e Drejtorit të Komunikimit, Endri Fuga: “Javën e kaluar përfundoi konkursi ndërkombëtar për imazhin e ri të Shqipërisë, ku juria ndërkombëtare përzgjodhi si firmë fituese kompaninë “StrawberryFrog”. Kompani, e cila ka n...


Zgjidhet çështja e toponimeve

Postuar më: 14 Maj 2014

Deklaratë e Ministrit të Jashtëm Ditmir Bushati: “Jam sot para jush për të sqaruar marrëveshjen e firmosur në Bruksel, para dy ditësh me homologun grek, zëvendëskryeministrin dhe ministrin e jashtëm Venizelos. Një marrëveshje e cila vj...


Gjithçka që energjia të jetë një sektor i zhvillimit

Postuar më: 9 Prill 2014

Deklarata e Ministrit të Energjisë dhe Industrisë, Z. Damian Gjiknuri, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Kam kënaqësinë të komunikoj sot, një vendim tjetër shumë të rëndësishëm të Këshillit të Ministrave, i cili ka të bë...


“Branding Albania”, promovim identitetit të Shqipërisë në botë

Postuar më: 8 Prill 2014

Përshëndetje të gjithëve, Jam sot përpara jush për të prezantuar një tjetër nismë të rëndësishme të qeverisë shqiptare. Sot njoftojmë zyrtarisht çeljen e konkursit ndërkombëtar për logon, sloganin dhe strategjinë e re për të pr...


Kontrollin shëndetësor bazë, falas, për shtetasit e grupmoshës 40-65 vjeç

Postuar më: 2 Prill 2014

Deklaratë e ministrit të shëndetësisë Ilir Beqaj, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave, midis të tjerave, qeveria mori dhe një vendim tjetër shumë të rëndësishëm, atë të përc...


Keqardhje për rastet e denigrimit për qëllime politike

Postuar më: 30 Mars 2014

Deklaratë e Zyrës së Shtypit të Kryeministrisë: S’ka dyshim se qeveria e ka treguar me fakte konkrete vëmendjen e plotë ndaj pretendimeve të opozitës. Konkretisht, në çdo rast kur opozita ka drejtuar gishtin në drejtim të personave...


Ndryshime në Kodin Penal, për më shumë siguri, inovacion dhe progres

Postuar më: 26 Mars 2014

Fjala e Ministrit të Punëve të Brendshme Saimir Tahiri për ndryshimet në Kodin Penal: Ndër vendimet kryesore që janë miratuar sot në qeveri, jam këtu për të veçuar disa prej tyre, të cilat i konsiderojmë më të rëndësishme nga pikë...


Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët e janarit konkretizohet me vendime të miratuara

Postuar më: 19 Mars 2014

Deklaratë për shtyp e Ministrit të Shëndetësisë Ilir Beqja, Ministrit të Financave Shkëlqim Cani dhe Ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave:   Ministri i Shëndetësisë Ilir Beqja: Midis proj...


Zgjerimi i listës së barnave të rimbursueshme

Postuar më: 12 Mars 2014

Deklarata e Ministrit të Shëndetësisë Ilir Beqja, pas mbledhjes së qeverisë: Miratimi i listës së barnave që rimbursohen nga fondi i sigurimit të detyrueshëm të kujdesit shëndetësor dhe masës së mbulimit të çmimit të tyre në mbled...


Misioni i OSBE-së në Krime

Postuar më: 9 Mars 2014

Deklaratë për shtyp: Dëshirojmë të informojmë opinionin publik se Shqipëria ka vendosur të kontribuojë me dy vëzhgues në misionin e OSBE-së në Krime. Me kërkesë të Ukrainës dhe në zbatim të Kapitullit III të Dokumentit të Vjenës...


Qeveria fal gjobat ndëshkuese ndaj biznesit

Postuar më: 5 Mars 2014

Deklaratë e Ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj pas përfundimit të mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Sot, në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, qeveria shqiptare ka kaluar projektligjin “Për...


Nëpunësi civil, Qeveria, qëndrim të palëkundur për zbatimin e Kushtetutës

Postuar më: 14 Shkurt 2014

Deklaratë e Ministres së Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike, Milena Harito: Ka një problem me opozitën e Partisë Demokratike sot. Kur i ftojmë në takim në Kuvend për të diskutuar, nuk vijnë, kur i shkruajmë për ti inform...


Këshilli i Ministrave, përafrim i legjislacionit shqiptar me legjislacionin e BE

Postuar më: 12 Shkurt 2014

Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë Erion Veliaj: Sapo kemi përfunduar mbledhjen e Këshillit të Ministrave, ku ndër të tjera janë miratuar 17 vendime, që synojnë përafrimin e legjislacionit shqiptar me legjislacionin e komunitetit t...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët