Vendime të mbledhjes së Këshillit të Ministrave të datës 30.09.2013

Postuar më: 30 Shtator 2013

Sot, Kryeministri Edi Rama drejtoi mbledhjen e Këshillit të Ministrave, ku u miratuan disa vendime të rëndësishme, ndër të cilat: 1. Akti normativ për disa ndryshime në ligjin “Për nëpunësin civil”. Në mbështetje të nenit ...


Vendime të mbledhjes së Këshillit të Ministrave të datës 27.09.2013

Postuar më: 27 Shtator 2013

Nën drejtimin e Zëvendëskryeministrit Niko Peleshi është zhvilluar mbledhja e Këshillit të Ministrave e datës 27 shtator 2013. Në këtë mbledhje u miratuan këto vendime: 1.    Kalimi në administrim i ish Repartit Ushtarak 1005 me vendn...


VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE, MIRATUAR NË DATËN 27 SHTATOR 2013

Postuar më: 27 Shtator 2013

VENDIME TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE MIRATUAR NË DATËN 27 SHTATOR 2013   VENDIME:   1. Për një ndryshim dhe shtesë në vendimin nr.833, datë 18.9.2013, të Këshillit të Ministrave, “Për përcaktimin e fushës së përgjegjësis...


Kodi Etik Ministror

Postuar më: 18 Shtator 2013

Në mbledhjen e parë të Këshillit të Ministrave, të drejtuar nga Kryeministri Edi Rama, datë 15 shtator 2013, u miratua Kodi Etik Ministror, të cilin e gjeni të plotë më poshtë:   KODI ETIK MINISTROR   Preambul Qeveritarët përb...


Vendimet e Këshillit të Ministrave

Postuar më: 18 Shtator 2013

Sot, më datë 18 shtator 2013, Kryeministri Edi Rama drejtoi mbledhjen e Këshillit të Ministrave, në të cilën u morën këto vendime: 1-     Përcaktimi i fushës së përgjegjësisë shtetërore të Ministrisë së Energjisë dhe Industri...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët